menu
YKB 3400US

Gamer mechanikus RGB billentyűzet - PANZER

  1. Átlátszó mechanikus Outemu Blue kapcsolók
  2. Egyedi RGB háttérvilágítás
  3. Teljes fém kidolgozás
  4. Szoftver letöltése

Mechanikus Outemu Blue kapcsolók

A mechanikus billentyűzetek gyorsabb és megbízhatóbb élményt biztosítanak, mint egy membrán billentyűzet, mivel a mechanikus kapcsolók hallható és érezhető visszajelzést adnak a billentyű lenyomásakor.
Další
Zpět
Mechanikus Outemu Blue kapcsolók

RGB jelentése

AZ RGB tulajdonképpen annak a három színnek a rövidítése, melyek a különböző elektronikai készülékeknél használatosak a színkeveréshez. A három alap szín: R - red (piros), G-green (zöld) és B-blue (kék). Ennek a három szín kombinációjának köszönhetően, bármilyen színt lehetséges keverni. 
Další
Zpět
RGB jelentése

ÁLLÍTHATÓ RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Az RGB-világítás nem feltűnő és kikapcsolható. Azok számára, akik használni szeretnék, 14 alapértelmezett háttérvilágítási mód áll rendelezésükre, melyek módosíthatók és vezérelhetők.
Další
Zpět
ÁLLÍTHATÓ RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Teljesen fém test

Tervezéskor figyelembe vesszük, a kényelmet és a nem elhanyagolható dolog a hosszú élettartam se. Ezért kész ült minőségi fémből a YKB 3400 gamer billentyűzet. A csomag tartalmát képezi még egy cserélhető támasz is. 
Další
Zpět
Teljesen fém test

Nagy teljesítményű szoftver

A szoftver segítségével több programozható profil közül választhatsz, melyekkel a teljesítményt és az egérgombokat úgy állíthatod be, hogy megfeleljenek a leggyakrabban használt programoknak és tevékenységeknek. 
Další
Zpět
Nagy teljesítményű szoftver

SZERELEM ELSŐ NYOMÁSRA

A mechanikus billentyűkapcsolók a lehető legjobb, amit egy gamer billentyűzettől elvárhatsz. A billentyűzeten találsz OUTEMU Blue kapcsolókat, melyek kiváló tartósággal és villámgyors válaszadással tűnnek ki. Többé már semmi sem lassítja a teljesítményedet. Plusz, jól is néz ki. A kapcsolók átlátszóak, úgynevezett kapcsolókénti lámpával, így amikor a háttérvilágítás be van kapcsolva, az íróasztalt elárasztja a kívánt színű RGB spektrum.
 

A MINŐSÉG AZ, AMI SZÁMÍT

A fém test kiváló tartósságot és stabilitást biztosít. Mindenre gondoltunk, hogy kibírja, ha esetleg el kell viselned a vereséget a végső játszmánál vagy akadozik az internet kapcsolat vagy csak egyszerűen hirtelen meg kell szakítanod a játékot a tökéletes mentési pont előtt. Ezen felül számos praktikus funkció van, mint például az anti-ghosting, a teljesen programozható gombok és az egyéb multimédia szolgáltatások. Nem felejtettük el a Win-Lock-ot sem. Nagyon jól tudjuk, milyen idegesítő tud lenni a hiánya.
 

ERGONÓMIA, KIVITELEZÉS ÉS INTELLIGENCIA

Három tulajdonság, amik a billentyűzetben egyesülnek. A billentyűzeten egy ergonómikus támasz található, amelyen megpihenhet a fáradt kezed. A formatervezés nevében a fémtest összefonódik a korábban említett háttérvilágítással, amely RGB formájában szintén kiterjed a billentyűzet teljes kerületére. 5 előre definiált színprofilt ajánlunk, és természetesen azt is, hogy egyszerű billentyűparancsokkal mindent beállíthass, ahogy tetszik. Mindezt intelligens makro beállításokkal és intuitív szoftverrel.
 
YKB 3400US

Specifikáció:

Típus: Billentyűzet
Kialakítás: Vezetékes
Felhasználási terület: gamer
Kábel hosszúság: 180 cm
Csatlakozó típusa: USB 2.0
Karakter kiosztás:  US - amerikai
Billentyűk típusa: mechanikus
Billentyűzet kialakítása: teljes billentyűzet
Numerikus pad: igen
Kapcsoló reakcióideje:  1 ms
Kapcsoló élettartama:  50 000 000 leütés
Kapcsoló aktivációs ereje:  60 ± 5 gf
Anti Ghosting funkció: N-Key Rollover funkció 
Háttérvilágítás színe:  Full RGB
Billentyűzet mérete:  444 x 150 x 49 mm
Billentyűzet súlya: 1050 g
Névleges feszültség: 5 V DC (USB) - 200 mA 

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás 
Windows 7/8/10 vagy újabb verzió 

Egyéb jellemzők:

„OUTEMU Blue"" prémium mechanikus kapcsolókkal 
A billentyűzet teste kiváló minőségű fémből készül

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés