menu
YCR 401

Memóriakártya-olvasó

  1. Alumínium ötvözet
  2. Univerzális kompatibilitás
  3. Kompakt méret és könnyű hordozhatóság

EGY ESZKÖZ MINDENT ELOLVAS

Téged is zavar a hihetetlenül sokféle memóriakártya-típus, amelyekkel az elektronikus eszközök rendelkeznek? Videókat, fényképeket vagy zenéket szeretnél másolni, hogy megoszd az élményeidet a barátaiddal, de nem tudod, hogyan kell átvinni őket? Akkor itt vagyok én, a Yenkee YCR 401 univerzális USB kártyaolvasó, amely támogatja az SD, Micro SD és TF kártyák minden változatát.

2 CSATLAKOZÓ - X CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG

Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy milyen típusú USB-csatlakozóval rendelkezik a te vagy egy barátod elektronikus eszköze. Egy USB C 2.0 és egy USB A típusú USB-csatlakozóval vagyok felszerelve, és a plug and play funkciónak köszönhetően szinte minden okoseszközhöz, például mobilhoz, táblagéphez, laptophoz vagy számítógéphez csatlakoztatható vagyok. Csak csatlakoztass és másolj.

ELEGANCIÁBA CSOMAGOLT SEBESSÉG

Az adatátviteli sebesség az első számú erősségem, hiszen az egyik USB C csatlakozóm akár 480 Mps sebességgel, a másik USB A pedig akár 5 Gbps sebességgel is továbbítja az adatokat! Ráadásul azon kevesek közé tartozom, akik egyszerre két memóriakártyáról is tudnak adatokat írni és olvasni, és ez mindig jól jön. És ha megnézed a karcsú, polírozott alumínium testemet és a kompakt méretemet, első látásra beleszeretsz, és szívesen mutogatsz majd a barátaidnak útközben.
YCR 401

Specifikáció:

Átviteli sebesség akár 5 Gb/s
Bemenet SD/TF dual foglalat
Támogatás SDXC, SDHC, SD, MMC, RS-MMC, Micro SDXC, TF / Micro SD kártya, Micro SDHC kártya, UHS-I kártyák
Kimenet USB A 3.0, átviteli sebesség akár 5 Gb/s sebességig
  USB C 2.0, átviteli sebesség akár 480 Mb/s sebességig 
Kompatibilitás Microsoft Windows
  Mac OS
  iPad OS
  Android
  Linux
  Google Chrome OS
Anyag Alumínium + ABS
Méretek 70 × 22 × 9 mm
Tömeg 23 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés