menu
YMS 2090

Programozható vezeték nélküli egér NEO PRO

  1. 7 programozható gomb
  2. Több eszköz párosítása
  3. Külön dedikált szoftver

Dual WL mouse NEO PRO YENKEE

Emelje meg munkafolyamatát a több eszközzel programozható egérrel. A testreszabható billentyűk, a fejlett érzékelőtechnika és az intuitív szoftver újradefiniálja az eszközinterakciót, és növeli a termelékenységet. Szabja testre a beállításokat, makrókat és egyebeket a zökkenőmentes élmény érdekében.
Ez a sokoldalú egér akár három eszközhöz is zökkenőmentes csatlakoztathatóságot kínál, a vezeték nélküli opciók kombinációjával, beleértve a 2,4 GHz-es USB A és C típusú vevőket, valamint a Bluetooth-t. Mondjon búcsút az eszközök közötti váltogatással járó gondoknak - egerünkkel a multitasking gyerekjáték lesz.

A csendes bal és jobb gomboktól kezdve a görgetőkerékig

a dpi-beállításokig és az olyan gyorsan elérhető funkciókig, mint az asztal megjelenítése, az előre és a vissza - Öné az irányítás. Testre szabhatja az egeret a munkafolyamataihoz, és személyre szabott parancsikonokkal és parancsokkal növelheti hatékonyságát. Érjen el páratlan pontosságot és érzékenységet a Pixart PAW3212 érzékelővel. A választható 1000, 1600 és 2400 dpi beállításokkal finomhangolhatja a kurzor mozgását, hogy az megfeleljen az Ön preferenciáinak. Akár részletes tervezési feladatokon dolgozik, akár dokumentumokban navigál, ez az egér alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Merüljön el a stílus és a funkcionalitás zökkenőmentes keverékében

A NEO PRO elegáns fém görgetőkerékkel és kompakt kialakítással büszkélkedhet. Körülbelül 98 g-os súlyával a kényelem és a hordozhatóság jegyében készült, így ideális társad lehet az útközbeni munkavégzéshez.
A hatékonyság az intelligens energiagazdálkodási funkciókkal találkozik a fenntarthatósággal. Inaktivitás esetén automatikusan készenléti üzemmódba, 10 perc tétlenség után pedig mély alvó üzemmódba kapcsol. A dedikált szoftver lehetővé teszi a billentyűk hozzárendelését, makrók létrehozását és a dpi-beállítások finomhangolását, így az Ön igényeihez tökéletesen igazodó, személyre szabott élményt nyújt. Ráadásul az alacsony energiafogyasztás jelzője biztosítja, hogy mindig kézben tarthassa az egér akkumulátorának élettartamát.
YMS 2090

Specifikációk

Bemenet USB-C (5VDC/250mA)
Érzékenység 1000/1600/2400 DPI
Csatlakozás 2.4G/BT 5.0
Érzékelő Snímač je vybaven rozhraním pro připojení k internetu, které je součástí balení: Pixart PAW3212
Beépített újratölthető akkumulátor: 3,7V, 500mAh (lítium-polimer)
Töltési idő: 2-3 óra 
Töltési idő: 2-3 óra
Munkaidő: 100 óra
Működési tartomány: < 10 méter
Maximális adóteljesítmény 2,4 GHz - 2,4835 GHz-en:  1 mW
Méretek 110 x 72 x 41 mm
Súly: 98g
 
Windows 8 vagy újabb
Mac OS X 10.10 vagy újabb
iOS 13 vagy újabb
Android 5.0 vagy újabb

Letölthető

Képek Letöltés