menu
YSN 310

RGB notebook hűtőalalátét - UFO

  1. 10 RGB háttérvilágítási mód
  2. Kezelőpanel LCD kijelzővel
  3. Beállítható ventilátor sebesség és alátét szög

Jól tűri a magas hőmérsékleteket

Két 115 mm-es ventilátorral rendelkezik, melyek biztosítják a megfelelő légáramot. A laptopod ezt minden bizonnyal meghálálja. Nem csak hosszú ideig nagy terhelés alatt lesz képes dolgozni, de ami a legfontosabb: meghosszabbítod az életét. Ezen felül, az előlapi vezérlőelem segítségével mindezt egy minimális zajszinttel és a ventilátor sebességének egyszerű beállításával kombinálhatod.

Stabilitás és kényelem egyben

Pontosan nyolc pozíció az alátét magasságának beállításához. Kedved szerint állíthatod a tökéletes szöget a filmek nézéséhez, munkához vagy játékhoz. Ez átbillenti a munkafolyamatot egy másik szintre, és a gerinc végül megkönnyebbül. Stabilitásról négy gumi csúszásgátló alátét gondoskodik, melyek bármilyen felületen megtartják az alátétet a laptoppal.

Funkcionális kialakítás LED háttérvilágítással

A hűtőalátét megjelenése ugyanolyan fontos, mint a laptop külseje. Ez a két dolog legtöbbször összekapcsolódik, ezért gondolkodtunk a gyártás során mindenre. Az elegáns fekete szín biztos tét. A tíz módban beállítható LED-es világítás azonban olyan funkció, amelybe beleszeretsz. A levegő használat közben jelentősen besűrűsödik. Az említett funkciókat két másik USB-csatlakozó támogatja, melyeket igény szerint használhatod.

YSN 310

Specifíkació:

Üzemi feszültség DC 5V / 1A (USB)
Állítható szög akár 45°
A ventilátor sebessége 1200 ± 10% RPM
Ventilátor átmérője 115 mm
Levegőáramlás 72 CFMM
Zaj 17-20 dBA
A kábel hossza 60 cm (csomagolás része)
  Alkalmas akár 15,6 hüvelykes laptop méretre is
Teljes méret 410 x 280 x 34 mm
Tömeg 975 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés