menu
YTP P2

Passzív stylus 2in1

  1. Két írási mód
  2. Precíziós vezérlés
  3. Univerzális kompatibilitás
A 2in1 passzív toll a készülékek széles skálájával kompatibilis, például kapacitív kijelzővel rendelkező mobiltelefonokkal és táblagépekkel. Mivel képes váltani a korong és a szál módok között, a különböző igényeknek megfelelő írási stílusok szélesebb választékát kínálja.

A toll két írási móddal precíz vezérlést biztosít. A Disc (korong) mód pontos és finom vonalat biztosít, míg a Fiber (szál) mód lágy siklást biztosít a sima mozdulatokhoz. A minőségi anyagokból, többek között alumíniumból és gumiból, készült hegy kialakítása biztosítja a toll tartósságát és hosszú élettartamát.

Továbbá nemcsak tartósságot, hanem kényelmet is biztosít a mindennapi használathoz. A puha gumi hegy lehetővé teszi a tökéletes siklást a képernyőn, amit az igényes felhasználók nagyra értékelnek. Ez az egyedülálló konstrukció a kivételes anyagminőséget elegáns dizájnnal ötvözi az optimális felhasználói élmény érdekében.

A YENKEE érintőtoll hibátlan kompatibilitást biztosít az olyan kapacitív kijelzőkkel, mint az Android, iOS, iPadOS és Windows operációs rendszert futtató mobiltelefonok és táblagépek, így sokoldalúságot és rugalmasságot is biztosít.
YTP P2

Specifikáció:

Anyag: Alumínium ötvözet
Méret: 150x9 mm
Súly: 15 g

Letölthető

Képek Letöltés