menu
YPB 1020

10 000 mAh powerbank LCD-kijelzővel

  1. LED lámpa
  2. Duális USB kimenet
  3. Ligtning bemeneti port

Tíz ezer elég

Egy 10 000 mAh teljesítményű powerbank, LCD kijelzővel. A digitális panelen az akkumulátor töltöttségi szintjét valós időben mutatja meg, hogy az energiaszint  mindig figyelemmel kísérhető legyen. A két, 1 A és 2,1 A töltési áramerősségű USB-kimenettel nem gond két eszközt tölteni egyszerre. 

Intelligens töltés

Bemeneti Lightning porttal lett ellátva, amelyen keresztül feltölthető. Az akkumulátor 10 000 mAh kapacitása lehetővé teszi, hogy az intelligens készüléket akár 100% -ig töltsd fel a legkisebb gond nélkül, többször is.  A telefon azonban nem az egyetlen olyan eszköz, amely a power bankkal tölthető. Ne habozz feltölteni az ebook olvasót vagy a táblagépet sem.

Maximális biztonság

A te és a készülékeid biztonsága a töltési sebességgel együtt az első számú prioritás számunkra. A hatszoros védelem és az intelligens töltéskezelés maximális védelmet biztosít a rövidzárlat, a polaritás megfordítása, a túlfeszültség és a túlzott lemerülés ellen. A sokszoros védelem lehetővé teszi, hogy a powerbanket akár repülőgépen is használhasd.
YPB 1020

Specifíkació:

Az akkumulátor típusa Li-Polymer
Kapacitás 10 000 mAh
Bemenet DC 5 V/2 A max. – Micro USB; DC 5 V/1,5 A – Lightning
Kimenet DC 5 V/1 A + DC 5 V/2,1 A – USB
Méretek 147 x 69 x 16 mm
Tömeg 215 g
  A micro-USB töltőkábel a csomag része

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés