menu
YPB 1020

10 000 mAh powerbank LCD-kijelzővel

  1. LED lámpa
  2. Duális USB kimenet
  3. Ligtning bemeneti port

Tíz ezer elég

Én egy 10 000 mAh teljesítményű powerbank vagyok, LCD kijelzővel. A digitális panelen az akkumulátor töltöttségi szintjét valós időben mutatom be, hogy az energia mindig figyelemmel kísérhető legyen. A két, 1 A és 2,1 A töltési áramerősségű USB-kimenettel számomra nem gond két eszközt tölteni egyszerre. Megállom a helyem ott, ahol nincs hozzáférés elektromos aljzathoz vagy más áramforráshoz.

Intelligens töltés

Bemeneti Lightning porttal vagyok ellátva, amelyen keresztül feltölthetsz. Az akkumulátor 10 000 mAh kapacitása lehetővé teszi, hogy az intelligens készüléket akár 100% -ig töltsd fel a legkisebb gond nélkül, többször is. Az éjszakai órákban megtalálsz a hátizsákod belsejében. Részem a LED-es vészvilágítás. A telefon azonban nem az egyetlen olyan eszköz, amely a segítségemmel tölthető. Ne habozz feltölteni az olvasót vagy a táblagépet sem.

Maximális biztonság

A te és a készülékeid biztonsága a töltési sebességgel együtt az első számú prioritás számomra. A hatszoros védelem és az intelligens töltéskezelés maximális védelmet biztosít a rövidzárlat, a polaritás megfordítása, a túlfeszültség és a túlzott lemerülés ellen. A sokszoros védelem lehetővé teszi, hogy a powerbanket akár repülőgépen is használja.
YPB 1020

Specifíkació:

Az akkumulátor típusa Li-ion polimer
Kapacitás 10 000 mAh
Bemenet DC 5 V/2 A max. – Micro USB; DC 5 V/1,5 A – Lightning
Kimenet DC 5 V/1 A + DC 5 V/2,1 A – USB
Méretek 147 x 69 x 16 mm
Tömeg 215 g
  A micro-USB töltőkábel a csomag része

Letölthető

Képek Letöltés