menu
YAC 5310

Samsung 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás

  1. Elegáns külső
  2. Három készülék egyidejű töltése
  3. Gyors vezeték nélküli töltés 15 W

3 az 1-ben töltés (mobiltelefon, Samsung Watch, vezeték nélküli fülhallgató)

Další
Zpět
3 az 1-ben töltés (mobiltelefon, Samsung Watch, vezeték nélküli fülhallgató)

A telefon vízszintesen és függőlegesen is tölthető

Další
Zpět
A telefon vízszintesen és függőlegesen is tölthető

A töltési állapotot egy LED jelzőfény jelzi

Další
Zpět
A töltési állapotot egy LED jelzőfény jelzi

ELEGANCIA ÉS GYAKORLATISÁG EGYBEN

Én egy Yenkee töltőállomás vagyok, és első pillantásra lenyűgöz az állványom szerény, józan kialakítása. Kitehetsz a nappaliba vagy a dolgozószobába, vagy elvihetsz a munkahelyedre, és mindig jól fogok kinézni. Egyszerre tudom vezeték nélkül tölteni a telefont, a fejhallgatót vagy a Samsung okosórát. Automatikusan beindulok, amikor csatlakoztatod a készüléket, és a praktikus mágnesnek köszönhetően az órád nem fog leesni.

A MÁSIK NEVEM A GYORSASÁG

A legnagyobb előnyöm az a gyorsaság, amellyel életet tudok lehelni a lemerült elektronikába. Az akár 15 wattos töltőteljesítménnyel bármilyen eszközt gyorsabban feltöltök, mint ahogy a szemed rebben. USB-C csatlakozóval is fel vagyok szerelve, így gond nélkül csatlakozhatok egy klasszikus USB-porttal rendelkező hálózathoz. Ha fel akarod tölteni a fejhallgatót, és vannak „dugóid”, ne feledd, hogy először be kell tenned őket a tokba.

(SZINTE) BÁRMIT FEL TUDOK TÖLTENI

Mivel közvetlenül a gyárból Qi szabványú vezeték nélküli technológiával vagyok felszerelve, nem jelent számomra problémát, hogy bármilyen okostelefont töltsek, vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Azt is meg tudom mondani, hogy egy eszköz kompatibilis-e velem, és ha nem, akkor a LED villogásával és automatikus kikapcsolásommal adom tudtodra.

MINDENRŐL TUDNI FOGSZ

Amellett, hogy felismerem a nem megfelelő tételeket, a töltés állapotát is közlöm. Ha nem tetszik, egyszerűen kikapcsolhatod a figyelmeztető jelzést. Ami a biztonságot illeti, van túlfeszültség-, túlmelegedés- és kimeneti túláramvédelem. Így aggodalom nélkül tölthetsz éjszaka is.
YAC 5310

Specifikáció:

Bemenet DC 12 V / 2 A, 9 V / 2,7 A, 9 V / 2 A, USB C
Telefonkimenet 15 W / 10 W / 7,5 W, 5 W
Órakimenet 2,5 W
Fülhallgató-kimenet 3 W
Átviteli távolság 8 mm
Anyag ABS
Méretek 174,2 × 113,5 × 100,5 mm

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés