menu
YMC 1040

SCOUT Gamer mikrofon

  1. Egyedi gamer design piros háttérvilágítású alapzattal
  2. Gomb a hang gyors lenémítására és fülhallgató kimenet
  3. Rugalmas „libanyak” állvány

Yenkee YMC 1040 SCOUT gamer mikrofon


Megfizethető kényelem mindenkinek

Univerzális poláris jellemzőkkel rendelkező mikrofon. A hajlítható és rugalmas nyak könnyű és kényelmes hangfelvételt biztosít. Legyél akár aktív YouTuber, játékos vagy csak számítógépes mániákus, biztosan megkedveled, és nélkülözhetetlen tartozéka lesz a számítógépednek. 

Verhetetlen design

A kivitelezését elsősorban az agresszív jellemzők dobják fel, ami a gaming kiegészítők esetében tipikus. Figyelmedett felkelti a minimalista, de utolsó részletekig átgondolt megjelenése. Háttérvilágítás? Már régóta keresed a mikrofont, amely többet kínálna? Le fog nyűgözni a piros háttérvilágítású hátlapjával. Ez jelzi a felvétel állapotát. A háttérvilágítást bármikor kikapcsolhatod, hogy a LED fény ne zavarjon.

Utolsó részletig kidolgozott

Nyakig benne vagy a legnagyobb küzdelemben, de valaki belépett a szobádba és megzavart? Nem kell aggódnod, hogy a játékosok meghallják a beszélgetés részleteit. A gyors némítás gombbal a hang gyorsan ki- és bekapcsolható. Tapasztald meg a hangok vagy a szavak felvételének kristálytiszta minőségét. Az állvány és a mikrofon szívós kialakításának köszönhetően nem kell aggódnod a játék vagy a streaming közbeni durvább kezelés miatt.

Még mindig nem elég?

Már unod, hogy a fejhalgatót a számítógéphez kell csatlakoztatni és valahol a közelben, kéznél szeretnéd tartani? Biztosan értékelni fogod az alaplap hátoldalán elérhető hangkimenetet (3,5 mm-es csatlakozó), aminek köszönhetően ez többé nem okoz problémát. A számítógéphez való csatlakozást egy magas színvonalú árnyékolt fonott kábel biztosítja, amely aranyozott USB csatlakozóval rendelkezik, amely gond nélkül túléli a mindennapi használatot, megakadályozva a gyors károsodást.
YMC 1040

Specifikáció:

Poláris karakterisztika Mindenirányú
Érzékenység -30 ±3 dB (0 dB = 1 V/Pa 1 kHz-en)
Frekvenciaválasz 50 Hz - 16 kHz
Impedancia ≤2,2 kΩ
Üzemi feszültség USB 5 V DC
A kábel hossza 1,5 m
Csatlakozó aranyozott USB

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows 7/8/10  
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés