menu
YBB 1503

Gamer hátizsák 15,6" - SHIELD

  1. Maximális védelem és nagy térfogat
  2. Hely és zsebek a játékhoz szükséges felszerelés számára
  3. Könnyű hozzáférés és praktikus elrendezés

Dobd a stílust a válladra

A SHIELD 15,6” gamer hátizsák bemutatkozik. Nagy befogadóképességén kívül időtálló funkcionális dizájnt is kínál, amibe egyszerűen beleszeretsz. Úgy tervezték, hogy a notebookod, billentyűzeted vagy fülhallgatód szállítását a legbiztonságosabban és legkényelmesebben old meg. Használd ki a játékhoz szükséges felszerelés számára hatékonyan elrendezett helyeket és zsebeket. Ehhez három, néhány nyílással és zsebbel ellátott fő rekesz van biztosítva, ezen belül három külön zseb a játékeszközök számára.

Segít és véd

A notebook szállítása néha idegtépő, különösen akkor, ha hosszú út vár rád az otthonodtól távol. Félelemre itt semmi ok. A kemény vázú elülső burkolat és a teljesen párnázott belső maximális védelmet nyújt készülékednek, történjen bármi útközben - bár az úton nem kevés buktató előfordulhat. A hátizsák aljában lévő alsó védelem megakadályozza az ütődés okozta sérüléseket.

Hatékony, kényelmes biztonság

A biztonságos és azonnali hozzáféréshez használd a megbízható kétoldalú cipzárakat. A kényelem számunkra elsődleges, ezért a táska hátán egy hűtő légcsatorna van az optimális légáramlás érdekében. Hasznos adalékot jelentenek az oldalsó hálós zsebek az esernyő és az innivaló számára, amik így mindig kéznél vannak.

YBB 1503

Specifikáció:

Anyag Poliészter 1680D
A bélés anyaga Poliészter 300D
Méretek 48 x 32 x 16 cm
Ideális notebook méret max. 15,6"
Tömeg 880 g
Max. terhelés 15 kg
Térfogat 22 l

 

Letölthető

Képek Letöltés