menu
YBB 1503

SHIELD 15,6 gamer hátizsák

  1. Maximális védelem és nagy térfogat
  2. Hely és zsebek a játékhoz szükséges felszerelés számára
  3. Könnyű hozzáférés és praktikus elrendezés

Dobd a stílust a válladra

Én vagyok a SHIELD 15,6” gamer hátizsák. Nagy befogadóképességemen kívül időtálló funkcionális dizájnt is kínálok, amibe egyszerűen beleszeretsz. Úgy terveztek, hogy a notebookod, billentyűzeted vagy fülhallgatód szállítását a legbiztonságosabban és legkényelmesebben oldjam meg. Használd ki a játékhoz szükséges felszerelés számára hatékonyan elrendezett helyeket és zsebeket. Ehhez három, néhány nyílással és zsebbel ellátott fő rekeszt biztosítok, ezen belül három külön zsebet a játékeszköz számára.

Segítek és védek

A notebook szállítása néha idegtépő, különösen akkor, ha hosszú út vár rád az otthonodtól távol. Félelemre itt semmi ok. A kemény vázú elülső burkolat és a teljesen párnázott belső maximális védelmet nyújt készülékednek, történjen bármi útközben - bár az úton nem kevés buktató előfordulhat. A hátizsák aljában lévő alsó védelem megakadályozza az ütődés okozta sérüléseket.

Hatékony, kényelmes biztonság

A biztonságos és azonnali hozzáféréshez használd a megbízható kétoldalú cipzárakat. A kényelem számomra elsődleges, ezért a testemen egy hűtő légcsatorna van az optimális légáramlás érdekében. Hasznos adalékot jelentenek az oldalsó hálós zsebek az esernyő és az innivaló számára, amik így mindig kéznél vannak.
YBB 1503

Specifikáció:

Anyag Poliészter 1680D
A bélés anyaga Poliészter 300D
Méretek 48 x 32 x 16 cm
Tömeg 880 g
Max. terhelés 15 kg
Térfogat 22 l

 

Letölthető

Képek Letöltés