menu
YSP 1002 RGB

Játék RGB hangprojektor

  1. Állítható RGB háttérvilágítás
  2. Bluetooth és USB kapcsolat
  3. Kiváló hangzás és állítható basszus

A SPARK elegáns és stílusos kiegészítője bármely játékberendezésnek

Kompakt kialakításának és súlyának köszönhetően könnyen mozgatható, és bárhová elhelyezhető, ahol szükség van rá. A hangszóró 5.2-es Bluetooth-verziója stabil és megbízható kapcsolatot biztosít az eszközökkel, míg az USB A - 5V bemeneti interfész kényelmes áramforrást biztosít. Összességében a SPARK egy lenyűgöző gaming soundbar, amely kiváló hangminőséget és izgalmas RGB fényhatásokat biztosít.
Další
Zpět
A SPARK elegáns és stílusos kiegészítője bármely játékberendezésnek

Az RGB érintőkapcsolóval és a 13 különböző

RGB üzemmóddal a SPARK extra izgalmat és testreszabhatóságot ad a beállításokhoz, míg a BASS beállítási funkció lehetővé teszi a hang finomhangolását az Ön preferenciái szerint.
Další
Zpět
Az RGB érintőkapcsolóval és a 13 különböző

A SPARK-ot felhasználóbarát funkciókkal tervezték, amelyek megkönnyítik a használatát

A hangerőszabályzó gomb lehetővé teszi a hangszóró be- és kikapcsolását, valamint a hangerő szükség szerinti beállítását. A zéró hangerő zóna egy kényelmes funkció, amely lehetővé teszi a hangszóró gyors elnémítását anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia.
Další
Zpět
A SPARK-ot felhasználóbarát funkciókkal tervezték, amelyek megkönnyítik a használatát

A SPARK sokoldalú és többféle üzemmódot kínál

Az USB és a Bluetooth üzemmódok között könnyen válthat az üzemmódkapcsoló megérintésével. USB üzemmódban a hangszóró a csatlakoztatott USB-eszközökről, Bluetooth üzemmódban pedig bármely Bluetooth-kompatibilis eszközről lejátssza a hangot. A hangszóró négy különböző basszusszintet is kínál, amelyeket az RGB érintőkapcsolóval vagy az üzemmód érintőkapcsolóval állíthat.
Další
Zpět
A SPARK sokoldalú és többféle üzemmódot kínál

HÁZIMOZIHOZ ÉS KERTI BULIRA

Ha olyan minőségi soundbart keres, amely minőségi hangteljesítményének köszönhetően képes felhangosítani a TV-t, a gaming PC-t és a kerti partit, akkor biztosan értékelni fogja a SPARK YENKEE YSP 1002 vezeték nélküli soundbart. A kiváló hangminőségről két, 10 W teljesítményű, hangszóró gondoskodik. A 720 grammos könnyű soundbar könnyen átvihető a szobából a kertbe, és USB áramforráshoz csatlakoztatva és Bluetooth 5.2-vel távolról párosíthatja például a telefonjával. Ezután kezdődhet a móka.


ZENEHALLGATÁS IGAZI BASSZUSSAL

A SPARK YENKEE YSP 1002 vezeték nélküli soundbar intuitív hangerő-beállítással és forgatógombbal történő bekapcsolással rendelkezik. A funkciókat érintőgombokkal lehet beállítani.  Akár négy basszusbeállítás közül választhat a kedvenc zenéihez, sportmérkőzés hanghatásához vagy egy izgalmas kasszasikerhez. A filmélmény kicsit közelebb áll a mozi élményéhez, de a nappali kényelméből.


SZÍNEKBEN POMPÁZÓ ÉLMÉNY

A kiváló hangzás mellett színkavalkádban is gyönyörködhet. A hangszóró háttérvilágítása színátmenetek egész sorát mutatja 13 RGB változatban, és kellemesen kiegészíti a zenei élményt. Ha a SPARK YENKEE YSP 1002 soundbar megvásárlása mellett dönt, élvezni fogja a két integrált hangszóró kiváló hangminőségét egy kompakt és könnyű eszközben, amelyet bármilyen száraz felületre elhelyezhet.
YSP 1002 RGB

Specifikace:

Kimeneti teljesítmény: 10 W RMS
Tápfeszültség bemenet: USB A 5V DC / 1A min.
Audió bemenet: USB A
Hangszóróegység: 2x 2""
Bluetooth verzió: v5.2
Frekvenciaválasz: 100Hz ~ 20KHz
SNR: ≥75dB
Maximális adóteljesítmény 2,4 GHz - 2,4835 GHz-en: 2mV
USB kábel hossza: 1,4 m
Méretek: 397 x 76 x 74 mm
Súly: 720 g

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés