menu
YGC 300RGB

STARDUST gamer szék

  1. RGB háttérvilágítás távirányítóval
  2. Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat
  3. Stabil fémkeret és ötkarú alapzat

Erős RGB háttérvilágítás, távirányítóval állítható

A STARDUST egy sor színes fényüzemmódot kínál, köztük a 12 alapszínt. Tökéletes játékatmoszférát hozhatsz létre, vagy a székek megvilágítását összehangolhatod a játéktartozékokkal. Minden üzemmódot, köztük a sebességet, szünetelést és az intenzitást állítani lehet, és a mellékelt távirányító segítségével vezérelhető.
Další
Zpět
Erős RGB háttérvilágítás, távirányítóval állítható

Robusztus felépítés ötágú talppal és számos beállítási lehetőséggel

A STARDUST gamer szék maximális kényelmet és kitűnő játékélményt biztosít. A sok különböző beállításnak, a különféle anyagok kombinációjának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően korlátok nélkül és kényelmesen használhatja játékhoz. 
Další
Zpět
Robusztus felépítés ötágú talppal és számos beállítási lehetőséggel

Inkább öltözék vagyok, mint szék

A támlát bármilyen szögbe állíthatja 90 és 150 fok között, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő pozíciót válasszon a játékhoz, a tanuláshoz vagy a pihenéshez.
Další
Zpět
Inkább öltözék vagyok, mint szék

A királynak trónra van szüksége

Az ülőke magasságát 44 és 51 cm között lehet állítani, és a lengő mechanizmus akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz. További kényemet és optimális testtartást tesz lehetővé a deréktámasz és a fejtámasz.
Další
Zpět
A királynak trónra van szüksége

Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat

Az ülőke váza robusztus acélból készült, kárpitja pedig nyitott pórusú kényelmes és szellőző hideghabból készült, amely rendkívüli kényelmet, szellőzést és formatartást biztosít.
Další
Zpět
Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat

Gondoskodok a tökéletes légkörről

A játék zűrzavar a monitoron zajlik, de hogy ez hogyan alakul, az a játék-odúdban dől el. A háttérvilágításom annyira belehúz a cselekvésbe, hogy a történet kellős közepén találod magad. A távirányítóval könnyedén beállíthatod az egyiket a számtalan színes fénymódomból, illetve annak sebességét vagy intenzitását, és így összehangolhatod az irányítószoba légkörét a harctéri helyzettel. Nagyon sok színt kínálok, köztük a 12 alapszínt is, így könnyedén ráhangolódhatsz a munka módra is. És amikor már túl sok a fény, bármikor kikapcsolhatsz.

Inkább öltözék vagyok, mint szék

Annyi lehetőséget kínálok arra, hogyan tudsz ergonomikusan testre szabni, hogy valójában inkább harci exoskeletonnak érzem magam. Megerősítem a testedet, felépítésemmel és habpárnáimmal támogatlak, ahol csak szükséges, ugyanakkor teljes szabadságot adok neked. Büszkélkedhetek deréktámasszal és a fejtámlával, melyeket rugalmas pántok segítségével könnyedén beállíthatsz, valamint állítható háttámlával, melynek dőlése 90 és 150 fok között választható meg. A hab a tortán a párnázott kartámaszom, ahol beállíthatod a magasságot, a hosszúságot és a vízszintes szöget, így egy kemény küzdelem után a vállad, a könyököd és a kezed sem fárad el.

Óriás erejével, de egér ügyességével rendelkezem

Robusztus acélszerkezettel büszkélkedhetek, melynek terhelhetősége akár 150 kg, de a poliuretánnal bevont 60 mm-es nylon kerekeknek köszönhetően szinte hallhatatlanul közlekedem. Ezenkívül ezek a kerekek biztonságosan átviszik a súlyomat bármilyen felületre, így nem kell attól tartanod, hogy a padlód a megvívott csaták heges krónikájává válik. Ezen felül 4. biztonsági osztályú gázemelő rendszerrel rendelkezem, így remek kilátást nyújtok, még akkor is, ha teljes harci díszben vagy. A csatatérre nem kell magaddal húzni a mobilgenerátort - a világításomat USB-n keresztül működtetem, akár egy szabványos USB-adapterrel, akár egy power bankkal. Csak rajtad múlik, hogy mit választasz, a forrást külön választhatod meg.
YGC 300RGB

Specifikáció:

Teljesítmény USB 5V DC / 2,1A
Anyagok Karcálló PU bőr
Párnázás hidegen formázott hab
Mechanizmus Kar (pillangó)
Könyöktámasz 3D beállítás
Gázliftes emelő 4. osztály
Az alapzat anyaga fém
A kerekek mérete 60 mm
A kerekek anyaga finom poliuretánnal borított nylonmag
A háttámasz beállítása 90° – 150° (ingás 90° – 105°)
Az ülőke magassága 44 – 51 cm
Terhelhetőség 120 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés