menu
YGC 300RGB

Gamer szék - STARDUST

  1. RGB háttérvilágítás távirányítóval
  2. Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat
  3. Stabil fémkeret és ötkarú alapzat

Erős RGB háttérvilágítás, távirányítóval állítható

A STARDUST egy sor színes fényüzemmódot kínál, köztük a 12 alapszínt. Tökéletes játékatmoszférát hozhatsz létre, vagy a székek megvilágítását összehangolhatod a játéktartozékokkal. Minden üzemmódot, köztük a sebességet, szünetelést és az intenzitást állítani lehet, és a mellékelt távirányító segítségével vezérelhető.
Další
Zpět
Erős RGB háttérvilágítás, távirányítóval állítható

Robusztus felépítés ötágú talppal és számos beállítási lehetőséggel

A STARDUST gamer szék maximális kényelmet és kitűnő játékélményt biztosít. A sok különböző beállításnak, a különféle anyagok kombinációjának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően korlátok nélkül és kényelmesen használhatja játékhoz. 
Další
Zpět
Robusztus felépítés ötágú talppal és számos beállítási lehetőséggel

Inkább öltözék vagyok, mint szék

A támlát bármilyen szögbe állíthatja 90 és 150 fok között, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő pozíciót válasszon a játékhoz, a tanuláshoz vagy a pihenéshez.
Další
Zpět
Inkább öltözék vagyok, mint szék

A királynak trónra van szüksége

Az ülőke magasságát 44 és 51 cm között lehet állítani, és a lengő mechanizmus akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz. További kényemet és optimális testtartást tesz lehetővé a deréktámasz és a fejtámasz.
Další
Zpět
A királynak trónra van szüksége

Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat

Az ülőke váza robusztus acélból készült, kárpitja pedig nyitott pórusú kényelmes és szellőző hideghabból készült, amely rendkívüli kényelmet, szellőzést és formatartást biztosít.
Další
Zpět
Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat

Gondoskodunk a tökéletes légkörről

A játék zűrzavar a monitoron zajlik, de hogy ez hogyan alakul, az a játék-odúdban dől el. A háttérvilágítás annyira belehúz a cselekvésbe, hogy a történet kellős közepén találod magad. A távirányítóval könnyedén beállíthatod az egyiket a számtalan színes fénymódból, illetve annak sebességét vagy intenzitását, és így összehangolhatod az irányítószoba légkörét a harctéri helyzettel. Nagyon sok színt kínál, köztük a 12 alapszínt is, így könnyedén ráhangolódhatsz a munka módra is. És amikor már túl sok a fény, bármikor kikapcsolhatod.

Inkább öltözék, mint szék

Annyi lehetőséget kínál arra, hogyan tudod ergonomikusan testre szabni, hogy valójában inkább már egy harci exoskeleton. Megerősíti a testedet, felépítésével és habpárnáival támogat, ahol csak szükséges, ugyanakkor teljes szabadságot ad neked. Büszkélkedik még deréktámasszal és a fejtámlával, melyeket rugalmas pántok segítségével könnyedén beállíthatsz, valamint állítható háttámlával, melynek dőlése 90 és 150 fok között választható meg. A hab a tortán a párnázott kartámasz, ahol beállíthatod a magasságot, a hosszúságot és a vízszintes szöget, így egy kemény küzdelem után a vállad, a könyököd és a kezed sem fárad el.

Óriás erejével, de egér ügyességével

Robusztus acélszerkezettel büszkélkedik, melynek terhelhetősége akár 120 kg, de a poliuretánnal bevont 60 mm-es nylon kerekeknek köszönhetően szinte hallhatatlanul közlekedik. Ezenkívül ezek a kerekek biztonságosan átviszik a bármilyen felületre, így nem kell attól tartanod, hogy a padlód a megvívott csaták heges krónikájává válik. Ezen felül 4. biztonsági osztályú gázemelő rendszerrel rendelkezik, így remek kilátást nyújt, még akkor is, ha teljes harci díszben vagy. A csatatérre nem kell magaddal húzni egy mobilgenerátort - a világítás USB-n keresztül működik, akár egy szabványos USB-adapterrel, akár egy power bankkal. Csak rajtad múlik, hogy mit választasz, a forrást külön választhatod meg.

YGC 300RGB

Specifikáció:

Teljesítmény USB 5V DC / 2,1A
Anyagok Karcálló PU bőr
Párnázás hidegen formázott hab
Mechanizmus Kar (pillangó)
Könyöktámasz 3D beállítás
Gázliftes emelő 4. osztály
Az alapzat anyaga fém
A kerekek mérete 60 mm
A kerekek anyaga finom poliuretánnal borított nylonmag
A háttámasz beállítása 90° – 150° (ingás 90° – 105°)
Az ülőke magassága 44 – 51 cm
Terhelhetőség 120 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés