menu
YBB 1505

Stílusos és városi kamera hátizsák

  1. Időjárásálló és tartós
  2. Akár 15,6"-os laptopok befogadására is alkalmas
  3. Akár 36 literig bővíthető térfogattartomány

HÁTIZSÁK FÉNYKÉPÉSZEKNEK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Biztonságosan el kell érnie az úti célt fotófelszerelésével, utaznia kell a természetben és a városi dzsungelben, és közben meg szeretne örökíteni minden kalandot? A ZOOMER YENKEE YBB 1505 professzionális fotó hátizsák megvédi fényképezőgépét, lencséit, memóriakártyáit, 15,6""-os laptopját, külső meghajtóit, okostelefonját és más érzékeny eszközeit. A hátizsák úgy osztja el a súlyt, hogy nem lesz olyan érzése, mintha súlyzókat cipelne a hátán, és értékelni fogja a mozgás szabadságát, akár kulturális eseményt fotóz, akár közösségi oldalakon streamel, vagy egzotikus útifilmet forgat.


TÁGAS ÉS PRAKTIKUS ELRENDEZÉSŰ

A ZOOMER YENKEE YBB 1505 progresszív vízálló EVA anyaggal van védve. Nem kell aggódnia a felhőszakadások vagy a véletlen kiömlések miatt. A masszív és stabil felépítésnek köszönhetően kényelmesebben érzi magát viselés közben, és a praktikusan kialakított tárolóhelyeken elhelyezett elektronikája jobban védve lesz. A jól elrendezett zsebekkel és praktikus cipzárakkal könnyedén előveheti a fényképezőgépét, laptopját vagy egyéb tartozékait, és mindig készen állhat, míg a többi technika biztonságosan el van rejtve a hátizsákban.


MEGBÍZHATÓAN VÉDI AZ ÉRZÉKENY TECHNIKÁT

Érdemes megemlíteni a szép görgetős kialakítást is. Ha több helyre van szüksége a felszerelésének, akkor élhet az akár 36 literes űrtartalomra való bővítés lehetőségével, és így igazán komfortos űrtartalmat érhet el. A YENKEE ZOOMER YBB 1505 fotós hátizsákjának elkészítéséhez a fotósok, a médiaszakemberek és az influencerek magas követelményei adták az alapvető ihletet, így az még egy terepen eltöltött, megterhelő nap során sem hagyja magára. Dolgozzon hatékonyan, és biztosítsa értékes berendezéseinek a megérdemelt magas szintű biztonságot.
YBB 1505
Súly: 1,5 kg
Méretek: 42 x 31 x 22 cm
Szín: fekete / szürke
Térfogat: 25 l (36 l)
Alkalmas notebookhoz: 15,6" méretig
Fő anyag: ECA, EVA, Jacquard poliészter
Bélés: poliészter

Letölthető

Képek Letöltés