menu
YMC 1030

Stúdiómikrofon

  1. Kondenzátoros kardioid mikrofon
  2. Állítható stúdióállvány 
  3. Popfilter & rezgésgátló tartó & szélfogó

A youtuber pálya karnyújtásnyira

A „STREAMER” stúdiószett tökéletes kezdőcsomag streameléshez, vlogoláshoz, podcastok készítéséhez, on-line játékokhoz, hangok felvételéhez vagy élő adáshoz.
Další
Zpět
A youtuber pálya karnyújtásnyira

Kristálytiszta hang

A kiváló minőségű kardioid mikrofon mindennel fel van szerelve, amire szüksége van. A csomag tartalmaz popfiltert, rezgésgátló tartót, szélfogót és állítható stúdióállványt.
Další
Zpět
Kristálytiszta hang

A helyemen állok

A kényelmes használat és az optimális elhelyezés érdekében a mikrofon két tengely mentén elforgatható tartóval ellátott állványhoz van rögzítve. Az állvány függőleges hatótávolsága akár 750 mm, és bármilyen, 10 és 52 mm közötti vastagságú asztalra felszerelhető.
Další
Zpět
A helyemen állok

Felfüggesztés mikrofon tartó

A kényelmes használat és az optimális pozícionálás érdekében a mikrofont egy kéttengelyes forgatható tartóval ellátott állványra szerelik fel.
Další
Zpět
Felfüggesztés mikrofon tartó

Többen is vagyunk

A mikrofon standard XLR kimenettel rendelkezik, és 2,5 m hosszú kábellel forgalmazzuk (XLR / 3,5mm jack). Amennyiben számítógépe kombinált mikrofon-fülhallgató csatlakozással rendelkezik, használhatja a mellékelt Y-adaptert is.
Další
Zpět
Többen is vagyunk

A youtuber pálya karnyújtásnyira

Minden megvan benne, amire egy stúdiófelvételhez szükséged van. Kondenzátoros kardioid mikrofon, állítható mikrofonállvány, popfilter, rezgésgátló tartó és szélfogó. Egyszóval komplett felszerelés, ami streamelésre, podcastra és vlogolásra is alkalmas.

Kristálytiszta hang

Olyan mikrofon, amely a STREAMER készlet része, és le fog nyűgőzni a tiszta hangzásával. Kardioid jellegének és levehető popfilterének köszönhetően a környezet minden zavaró elemét csökkenteni tuddod, és hangodat a környezet zavaró zajai nélkül sugározza.

A stabilan a kényelmedért

A kényelmes használat és az optimális elhelyezés érdekében egy két tengely mentén elforgatható tartóval ellátott állványt is találsz a csomagban. Az állvány függőleges irányban akár 750 mm magasságot is elérhet, ráadásul bármilyen, 10 és 52 mm közti vastagságú vízszintes felületre felszerelheted.

Többen is egyszerre

Standard XLR kimenettel rendelkezik, és 2,5 m hosszú kábellel forgalmazzuk (XLR / 3,5 mm jack). A csomagban találsz egy kombinált csatlakozót a mikrofonodnak és a fülhallgatónak, amelyhez Y-adaptert is használhatsz (a csomag része).
YMC 1030

Specifikáció:

Mikrofon Kondenzátor (⌀ 16mm)
Poláris mintázat Kardioid
Frekvenciaválasz 30 Hz - 16 kHz
Érzékenység -38 dB+/-3 dB (0 dB=1 V/Pa 1 kHz mellett)
Egyenértékű zajszint max. 16 dBA
Maximális SPL 120 dB
Jel/zaj viszony 70 dB
Tápegység 1,5 V/3 mA (PC)
Kábel 2,5 m
Csatlakozó 3,5 mm-es jack
Anyag Fém
Függőlegesen állítható 75 cm magasságig
Az asztal szükséges vastagsága 10 – 52 mm

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés