menu
YCU 311 GY

Adat-, és töltő kábel - USB-C

  1. USB 3.1 GEN 1 csatlakozó
  2. Akár 5 Gb/s adatátvitel sebesség
  3. Alumínium ház és nejlon kábelfonat

USB 3.1 Gen 1 csatlakozó

Ismerd meg az USB 3.1 csatlakozóval felszerelt adat-, és töltő kábel előnyeit. Élvezd vele az egyszerű csatlakozást, amire már oly régen vártál. Fő előnye az 5Gb/mp-ig terjedő adatátviteli sebesség, ami biztosítja, hogy a fájlok másolása csak pillanatokig tart. A 3A maximális töltőáramnak és a 15W maximális teljesítményű gyors töltésnek köszönhetően egy pillanat alatt eléred az akkumulátor teljes kapacitást. Használd a telefonhoz, laptophoz vagy táblagéphez egyaránt.
 

USB C csatlakozó 

Az USB-C csatlakozó napjainkban kezd elterjedni. Kialakításának köszönhetően nem csak egyféleképpen csatlakoztatható a készülékhez, mint például a micro USB csatlakozó esetén. Méretileg megegyezik az elődjével, de mindkét irányba tud tölteni, és bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD (USB Power Delivery) technológiával, aminek köszönhetően a töltési teljesítmény magasabb. 
 

PVC borítás a tartósság érdekében

Egy nagy szilárdságú erős PVC borítású kábel. Nagy tisztaságú, oxigénmentes tiszta rézhuzalos kialakítás, kis ellenállás és nagy vezetőképesség jellemzi. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha a stabil adatátviteli sebességet szereted.

 

YCU 311 GY

Specifikáció:

Kábel típus: töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó: USB A 3.1 Gen 1
Csatlakozó: USB C 3.1 Gen 1
Csatlakozó anyaga:  alumínium burkolat 
Kábel borítás: ABS / PVC
Adatátviteli sebesség:  max. 5 Gb/s
Teljesítmény:  max. 15 W
Áramerősség: 3 A
Hosszúság:  1,0 méter
Szín: szürke

Letölthető

Képek Letöltés