menu
YBB 1502

Többfunkciós hátizsák 15,6” notebookok számára

  1. Maximális védelem és nagy térfogat
  2. Párnázott vállpántok és USB port
  3. Business casual és praktikus kialakítás

Városi elem

A beton dzsungel az otthonom. Minden reggel tömegközlekedéssel elkísérlek munkába, majd munka után a szabadidős tevékenységeidnek nézek elébe. A testemben kényelmesen tárolhatsz egy 15,6"" laptopot, sok elektronikus eszközt és például egy pulóvert is, ha lehűlne a levegő. Ennek ellenére továbbra is megtartom business casual kinézetemet.

A gyengébbek védelmezője

Az értékes elektronika, de a dokumentumok is biztonságban vannak nálam. Minden tárgyadat megbízhatóan tárolom anélkül, hogy hirtelen esőnek vagy nem kívánt ütéseknek legyen kitéve. Ezenkívül a megbízható kétoldalas cipzáraknak köszönhetően mindig könnyedén hozzá férsz segítőihez, és lehetővé teszik, hogy a hátizsák mindig az optimális helyzetbe nyitható.

Igazán okos hátizsák

Ha úton vagy, a telefonban be van kapcsolva a navigáció, de az akkumulátor lemerül. Az utazások gyakori forgatókönyve. Semmi gond. A mobiltelefon kényelmes töltéséről a powerbank gondoskodik, melyet a hátizsákban tárolhatsz, és a beépített USB csatlakozón keresztül csatlakoztathatsz. Így a kezed mindig szabad lesz, és kényelmesen bemerészkedhet a nagyváros örvényébe.
YBB 1502

Specifikáció:

Anyag Poliészter 840D
A bélés anyaga Poliészter 210D
Méretek 46x31x17 cm
Tömeg 865 g
Maximum terhelés 10 kg
Térfogat 20 l

Letölthető

Képek Letöltés