menu
YBB 1502

Többfunkciós hátizsák 15,6” - FLASHPACKER

  1. Maximális védelem és nagy térfogat
  2. Párnázott vállpántok és USB port
  3. Business casual és praktikus kialakítás

Városra tervezve

A beton dzsungel az otthona. Minden reggel tömegközlekedéssel jársz munkába, iskolába majd munka után a szabadidős tevékenységeid folyamán számtalan fizikai hatás érheti a hátizsákod. A belsejébe kényelmesen tárolhatsz egy 15,6"-os laptopot, sok egyéb elektronikus eszközt és például egy pulóvert is, ha lehűlne a levegő. Ennek ellenére továbbra is megtartja a business casual kinézetét.

A gyengébbek védelmezője

Az értékes elektronikai termékek, de a dokumentumokat is biztonságban tudhatod benne. Minden tárgyat megbízhatóan tárol anélkül, hogy hirtelen esőnek vagy nem kívánt ütéseknek legyen kitéve. Ezenkívül a megbízható kétoldalas cipzáraknak köszönhetően mindig könnyedén hozzá férsz mindenhez, és lehetővé teszi, hogy a hátizsák mindig az optimális helyzetbe legyen nyitható.

Igazán okos hátizsák

Ha úton vagy, a telefonban be van kapcsolva a navigáció, de az akkumulátor lemerül. Az utazások gyakori forgatókönyve. Semmi gond. A mobiltelefon kényelmes töltéséről a powerbank gondoskodik, melyet a hátizsákban tárolhatsz, és a beépített USB csatlakozón keresztül csatlakoztathatsz. Így a kezed mindig szabad lesz, és kényelmesen bemerészkedhetsz a nagyváros örvényébe.
YBB 1502

Specifikáció:

Anyag Poliészter 840D
A bélés anyaga Poliészter 210D
Méretek 46x31x17 cm
Ideális notebook méret max 15,6"
Tömeg 865 g
Maximum terhelés 10 kg
Térfogat 20 l

Letölthető

Képek Letöltés