menu
YTC 081

8 az 1-ben adapter - C típus

  1. Plug & Play technológia
  2. 8 az 1-ben megoldás
  3. Prémium alumínium kivitel

8 az 1-ben megoldás

A laptopok számára készült univerzális USB C Multi-pot hub akár 8 porttal is bővítheti készülékét, beleértve a 4K-s HDMI-t és a 100 W-os energiaellátást.
Další
Zpět
8 az 1-ben megoldás

Plug & Play

A Multi-port hub kompatibilis minden USB C porttal felszerelt eszközzel, az operációs rendszertől függetlenül. Támogatott operációs rendszerek: MacOS, IpadOS, Windows 7/8/10, Chromebook és Android.
Další
Zpět
Plug & Play

5Gbps

2x USB 3.0, nagy, akár 5Gps adatátviteli sebességgel áll rendelkezésre a fájlokkal történő gyors munkához. 
Další
Zpět
5Gbps

3.2-es Gen. 2 típusú C port

A Power Delivery 3.0 technológiának köszönhetően, amely támogatja a 100 W-os töltési teljesítményt, a csúcsminőségú 3.2-es Gen. 2 típusú C port biztosítja a készülék töltését, miközben más portokat használ.
Další
Zpět
3.2-es Gen. 2 típusú C port

4K / 30Hz

Az akár 4K/30Hz felbontást támogató HDMI kimeneti port kibővíti az asztalt egy másik monitorral.
Další
Zpět
4K / 30Hz

8 ok a csatlakozásra

Egy univerzális USB C hub, amely akár 8 további csatlakozóval bővíti a laptopodat. A Power Delivery 3.0 technológiával akár 100 watt energiaellátást is biztosíthatsz a laptopodnak a hubon keresztül. A csúcsminőségű USB C 3.2 Gen. 1 porttal együttműködve biztos lehetsz benne, hogy a készüléked gyorsan, és ami még fontosabb, folyamatosan töltődik. Mindez egy kompakt fémtestben, amely tökéletes az utazáshoz.

A gyakorlatiasság főszerepet játszik

A három USB A csatlakozóval csatlakoztasd kedvenc billentyűzetedet vagy egeredet. Közülük kettő egyenesen 3.0 osztályú, ami akár 5 Gbps adatátviteli sebességet jelent számodra. Ezáltal a flash- vagy külső meghajtók csatlakoztatása gyerekjáték, ugyanakkor a velük való munka rendkívül gyors. Bármilyen rendszerrel elboldogul. Akár a macOS, iPadOS vagy Windows rajongója vagy.

Mindennel megbirkózik!

Egy másik monitorral szeretnéd bővíteni az asztalodat? Nem gond. A klasszikus HDMI segítségével másodpercek alatt csatlakoztathatod kedvenc monitorodat 4K és 30 Hz-es felbontásban. Inkább LAN-on keresztül csatlakozik az internethez és ezt a teljes méretű RJ-45-ös csatlakozó teszi lehetővé. A mai laptopok korlátozott számú csatlakozója miatt a MicroSD- és SD-kártyaolvasó jelenlétének is örülni fogsz.
YTC 081

Specifikáció:

Bemenet USB C 3.2 Gen. 1
Kimenet USB C típus (100 W)
  HDMI 4K / 30 Hz
  1× USB 2.0
  2× USB 3.0
  RJ-45 Ethernet port (1 000 Mb/s)
  SD foglalat
  Micro SD foglalat
Anyag Alumínium + ABS
Tömeg 79 g
Méretek 15 × 5 × 1,7 cm
A kábel hossza 17,5 cm
Rendszerkövetelmények MacBook (USB Type C) OS X System
  Chromebook Pixel
  Linux
  Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
  iPadOS

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés