menu
YTP A1

Aktív stylus univerzális

  1. 15 órás működés
  2. Pontos írás és rajzolás
  3. Univerzális kompatibilitás
A funkcionális mágneses rögzítéssel és a legtöbb kapacitív kijelzővel rendelkező eszközzel széles körű kompatibilitással rendelkező aktív univerzális toll pontos írást, rajzolást és kényelmes munkát biztosít.

Nem kell időt vesztegetni a Bluetooth-kapcsolattal. Egyszerűen kapcsolja be a tollat egy érintéssel, és máris használatra kész. Nincsenek bonyolult beállítások, csak azonnali interakció a készülékkel, és gördülékeny írás, rajzolás vagy érintőképernyős vezérlés.

A "Tap to Turn On/Off" funkció egyszerű és intuitív vezérlési lehetőséget ad a felhasználók kezébe. Egyszerűen érintse meg a toll hegyét, és az azonnal be- vagy kikapcsol. Ez az innovatív technológia növeli a hatékonyságot és egyszerűsíti a stylus használatát a mindennapokban.

A tollat úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen minden kapacitív kijelzővel rendelkező készülékkel. Akár Android, iOS vagy iPadOS készüléket használsz, ez a toll sokoldalú eszköz az íráshoz, rajzoláshoz és az érintőképernyőkön való interakcióhoz.

A toll lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely a C-típusú porton keresztül tölthető.

A LED jelzi, hogy a toll be van kapcsolva.

A beépített akkumulátor akár 15 órás működést biztosít.

A toll beépített mágnessel van ellátva. Ennek az innovatív funkciónak köszönhetően a tollat kényelmesen közvetlenül a táblagéphez rögzítheti, így biztosítva a biztonságos tárolást és a könnyű hozzáférést, amikor csak szüksége van rá. Soha többé nem kell aggódnia az elveszett stylus megtalálása miatt. A beépített mágnessel a toll mindig karnyújtásnyira van.
YTP A1

Specifikáció:

Akkumulátor: Li-polymer
Bemenet: DC 5V/0,1A
Töltőport: C-típusú
Töltési idő: 60-80 perc
Anyag: alumínium ötvözet
Méretek: 166x9 mm
Súly: 16 g

Letölthető

Képek Letöltés