menu
YAC G38

USB C és USB A fali töltő 20W

  1. Kompakt méretek
  2. Univerzális használat
  3. Innovatív GaN technológia

A gyors töltés új korszaka

A GaN VOLT töltő nagy teljesítményt, kompakt méretet és sokoldalú használatot kínál. A mobileszközök gyors és biztonságos töltéséről két USB C kimeneti csatlakozó gondoskodik, amelyek maximális teljesítménye 20 W, és támogatják a QC 4.0+, PD 3.0, AFC, FCP és egyéb töltési protokollokat.
Další
Zpět
A gyors töltés új korszaka

Biztonságosan és gyorsan

Bízzon a biztonságos és gyors töltésben az
Apple 2.4A,
USB Power Delivery 3.0
Quick Charge 2.0/3.0/4.0+
HUAWEI FCP/SCP
SANSUNG AFC
Další
Zpět
Biztonságosan és gyorsan

Alacsony súly és kompakt méret

Alacsony súlyának és kompakt méretének köszönhetően ideális utazásra vagy póttöltőként.
Další
Zpět
Alacsony súly és kompakt méret

Maximális biztonság

A maximális biztonság érdekében a töltő többszörös védelmet nyújt túlfeszültség, túlterhelés, feszültség és rövidzárlat ellen.
Další
Zpět
Maximális biztonság

Univerzális töltő

Többé nincs szüksége különböző töltőkre a különböző készülékekhez. A VOLT univerzális töltő a legtöbb mobileszközhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és egyéb elektronikus kiegészítőkhöz illik.
Další
Zpět
Univerzális töltő

USB-C/USB-A töltő YENKEE YAC G38 VOLT

Kimeneti teljesítmény 20 W USB-C esetén és 18 W USB-A esetén
Innovatív GaN technológia
Kompakt méret
Ha a készülékének kezd lemerülni az áramellátása, nincs idő pánikra.
Dolgoznia kell, kedvenc podcastját hallgatni vagy az interneten böngészni? A két USB-csatlakozóval (USB-C és USB-A) rendelkező, nagy teljesítményű YENKEE YAC G38 VOLT hálózati töltőre támaszkodhatsz a stabil és gyors töltés érdekében, amely 20 W-os teljesítményt nyújt USB-C és 18 W-os teljesítményt USB-A esetén. Egyszerre két eszközt is tölthetsz 15 W-tal. Androidos mobiltelefonodat, iPhone-t, iPadet, laptopot, táblagépet, fejhallgatót, power bankot és más eszközöket is tölthetsz. 

Biztonságosabb töltés az intelligens chippel

Abban a pillanatban, hogy készülékedet a YENKEE YAC G38 VOLT töltőhöz csatlakoztatod, egy intelligens chip értékeli a kimeneti teljesítményt és a töltési sebességet, hogy biztosítsa, hogy nincs veszélyes túltöltés, túlfeszültség vagy rövidzárlat. Az innovatív gallium-nitrid technológia lehetővé tette egy olyan töltő létrehozását, amelynek teste akár 30%-kal kisebb, mint a hasonló teljesítményű hagyományos töltőké. Így kényelmesen elfér a zsebében, laptop- vagy táblagéphüvelybe teheti, vagy elrejtheti a kézitáskájában. Így mindig kéznél van, akár az iskolában, akár a munkahelyeden, akár útközben.

Univerzális, megfordítható USB-C csatlakozó

A YENKEE YAC G38 VOLT univerzális hálózati töltő biztonságos gyorstöltést biztosít, amely kompatibilis az Apple 2,4A, QC 2.0, QC 3.0, PD 3.0, Samsung AFC és Huawei FCP/SCP protokollokkal. A töltőcsatlakozásokhoz használd a nagyon sokoldalúan használható USB-C csatlakozót vagy a klasszikus USB-A-t. A kompakt és stílusos kialakítás a YENKEE logóval a teli akkumulátor jelképe lesz kedvenc készüléked számára. Kis méretének köszönhetően útközben vagy tartalék töltőként is használhatod.

 

YAC G38

Specifikáció:

Modell azonosítója: YAC G38
Bemeneti feszültség:  AC 100–240 V
Bemeneti frekvencia:  50/60 Hz
Kimeneti feszültség: DC max. 12,0 V
Kimeneti áram: 3,0 A
Kimeneti teljesítmény:   20,0W
Kimeneti teljesítmény USB A + USB C:  15,0W
Átlagos aktív hatásfok:  87,08 %
Hatékonyság alacsony terhelésnél (10 %): 80,11 %
Energiafogyasztás üresjáratban:  0,024 W
Méretek: 32x35x32mm
Súly:  44g
Anyag: Polikarbonát

Letölthető

Képek Letöltés