menu
YSM 300

Bluetooth tripod selfie bot

  1. Selfie bot és tripod kombinációja
  2. Tartós és könnyű
  3. Bluetooth távirányító
Készítsen tökéletes szelfiket, csoportképeket vagy time-lapse felvételeket, a mobiltelefonokhoz való professzionális szelfi állványtartóval. Ezzel a tartóval könnyedén megörökítheti a legjobb pillanatokat a tökéletes stabilizálásnak és a sima vezérlésnek köszönhetően.

Kompatibilis a legtöbb 4"-tól 6"-ig terjedő Android és iOS telefonokkal, a szelfi állványtartónk tökéletes mindenkinek, aki könnyíteni szeretné a fotózást. Használja okostelefonját kreatív ötletei megvalósításához, és érjen el nagyszerű eredményeket.

A Bluetooth távirányítóval ellátott szelfi állványtartónk tökéletes utazáshoz, és könnyen elfér a táskájában vagy hátizsákjában. Ezzel a tartóval bármikor és bárhol megörökítheti a legjobb pillanatokat, akár nyaraláson, akár a mindennapokban.

Könnyen használható és beállítható a tartó az intuitív kezelőszerveknek és az egyszerű kialakításnak köszönhetően. Csak csatlakoztassa a telefonját, állítsa be a kívánt szöget, és már kezdődhet is a felvétel. A sima vezérlésnek és a stabilizálásnak köszönhetően nem kell aggódnia az elmosódott képek miatt.

Selfie állványos mobiltelefontartónk prémium alumínium anyagokból készült, amelyek nem csak szilárdságot és tartósságot, hanem elegáns és modern megjelenést is biztosítanak. Ezzel a tartóval professzionálisan fog kinézni, és a fotói kiemelkednek majd. Ráadásul ezt a tartót úgy terveztük, hogy sokéves használatot kibírjon, és sokáig veled maradjon.
 
YSM 300
Bluetooth: 4.2
Bemenet: 5.0V / 0.1A
  Micro USB
Akkumulátor: 50 mAh
Állvány hossza: 20cm-től 83cm-ig
Alkalmas okostelefonokhoz: 60mm-től 90mm-ig(szélesség)
Max. teherbírás: 15 kg
Súly: 170 g
   

Letölthető

Képek Letöltés