menu
YHP 07BT

True Wireless STELLAR fülhallgató

  1. Rendkívül kényelmes
  2. Tiszta és pontos hang
  3. Nagy kapacitású töltő tok

Zenehallgatás határok nélkül 

A STELLAR YENKEE YHP 07BT TWS fejhallgató teljesen vezeték nélküli. Ezért nem tartják vissza kábelek, amikor fel kell kelnie az elkezdett munkából. Ezenkívül lehetővé teszik a mozgás szabadságát kedvenc zenéi hallgatása közben. A modern Bluetooth 5.3 technológia segítségével párosíthatja őket az eszközzel. A STELLAR fejhallgató beépített akkumulátorokkal rendelkezik, amelyek akár 4 órányi aktív használatot is kibírnak. Ezután egyszerűen töltse fel őket a mellékelt 250 mAh-s hordtáskában.


Könnyű, kényelmes, univerzális 

Az egyes fülhallgatók kis súlyának (mindössze 2 gramm) köszönhetően a zenehallgatás kényelmesebb lesz. Akár sport fanatikus, akár csak edzeni szeretne iskola vagy munka után, felszerelésre van szüksége ahhoz, hogy fokozza a teljesítményt. A STELLAR YENKEE YHP 07BT fejhallgató intuitív érintéses vezérlést kínál, amely lehetővé teszi a zene, a hívások és az egyéb funkciók közötti váltást egyetlen ujj érintésével. Egyáltalán nem kell időt töltenie a telefon keresésével.


Hívások megszakítás nélkül 

Vezetés közben semmi sem zavarhatja a koncentrációt. A STELLAR YENKEE YHP 07BT TWS fejhallgató ideális kihangosításhoz is. Minőségi duális mikrofonja kiváló hangminőséget biztosít hívás közben. Akár kint van, akár munkában, könnyedén kezelheti telefonhívásait. A kiváló minőségű Li-Pol akkumulátoroknak köszönhetően semmi sem akadályozza meg egy céges megbeszélés, a szeretteivel való telefonálás vagy a természetben való séta során.
 
YHP 07BT

Specifikace:

Bluetooth: BLE v5.3
BT profilok: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Támogatott Bluetooth kodekek: AAC/SBC
Hatótávolság: <10m
Hatótávolság: DC 5 V (C típus - wired)
Töltési idő: ≤ 1 óra
A lejátszás időtartama: ≤ 5 h + 15 h
A hangszórók átmérője: 13 mm
Frekvenciaválasz: 50Hz - 20kHz
Érzékenység: 109±3dB
Impedancia: 32Ω
Az adó maximális teljesítménye 2,4 GHz - 2,4835 Ghz frekvencia mellett:  5mW
A töltőtok kapacitása: 250 mAh (Lítium-polimer) 
A fülhallgatók kapacitása: 25 mAh (Lítium-polimer)
A töltőtok méretei: 53 x 37 x 22 mm
A töltőtok súlya:  35 g
A fülhallgatók tömege: 2 g

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés