menu
YSP 3100SG

TWS Bluetooth Hangszóró - SUAVE

  1. True Wireless Stereo Technológia
  2. Bluetooth és NFC adatátvitel
  3. Akár 15 óra üzemidő

Egyszerűség és minimalizmus

Az univerzális kialakításom minden környezetbe illik. Mindegy, hogy egy asztalra vagy egy polcra helyezel a személyes holmijaid közé, mindig díszelgek. Elegáns, fekete színben minden belső térbe illek.
Další
Zpět
Egyszerűség és minimalizmus

Freedom

Hosszan telefonálsz a barátoddal, és unod, hogy a telefont a fülednél kell tartanod? Tedd az asztalra és telefonálj a beépített handsfree segítségével. Nem kell aggódnod, hogy a hangzás veszít a minőségéből, megfoglak a pontosságommal és a környezeti zaj teljes kiküszöbölésével.
Další
Zpět
Freedom

Csatlakozók

Tápbemenet DC 5 V/1 A
AUX
Vonalkimenet csatlakozó 3,5 mm
Další
Zpět
Csatlakozók

Univerzális hang

Sok fajta zsánert hallgatsz és a zeneválasztásnál szereted a szabadságot? Nem gond! Bármivel megbirkózom. A passzív sugárzókat támogató két aktív kapcsolónak köszönhetően könnyedén lejátszom a basszus-intenzív hangokat is.
Další
Zpět
Univerzális hang

Sztereó barátság

A True Wireless sztereó technológiával egy másik SUAVE hangszóróval csatlakozhatok, hogy számodra egy megismételhetetlen, felejthetetlen élményt hozzunk létre. Minden buli nélkülözhetetlen része leszek, és nekem köszönhetően egyedi élmény lesz.
Další
Zpět
Sztereó barátság

Evolúció a csatlakozásban

Képzeld el, hogy nem kell semmit hosszadalmasan beállítani és a telefon csatlakozásához elég, ha a telefonodat mellém helyezed. Mindez az NFC technológiának köszönhetően, amely könnyebbé teszi az életed.
Další
Zpět
Evolúció a csatlakozásban

Univerzális hang

Sok fajta stílusú zenét hallgatsz és a zeneválasztásnál szereted a szabadságot? Nem gond. A passzív sugárzókat támogató két aktív kapcsolónak köszönhetően könnyedén lejátsza a basszus-intenzív hangokat is.

Sztereó barátság

A True Wireless sztereó technológiával egy másik SUAVE hangszóróval csatlakoztathatod, hogy számodra egy megismételhetetlen, felejthetetlen élményt hozzunk létre. Minden buli nélkülözhetetlen része lesz, és a hangszórónak köszönhetően egyedi élmény lesz.

Szabadság

Hosszan telefonálsz a barátoddal, és unod, hogy a telefont a fülednél kell tartanod? Tedd az asztalra és telefonálj a beépített handsfree segítségével. Nem kell aggódnod, hogy a hangzás veszít a minőségéből, biztosítom a pontosságot és a környezeti zaj teljes kiküszöbölését.

Egyszerűség és minimalizmus

Az univerzális kialakításnak köszönhetően minden környezetbe illik. Mindegy, hogy egy asztalra vagy egy polcra helyezed a személyes holmijaid közé, mindig díszelegni fog. Elegáns, fekete színben minden belső térbe illik.

Evolúció a csatlakozásban

Képzeld el, hogy nem kell semmit hosszadalmasan beállítani és a telefon csatlakozásához elég, ha a telefonodat a hangszóró mellé helyezed. Mindez az NFC technológiának köszönhetően, amely könnyebbé teszi az életed.
YSP 3100SG

Specifikáció:

Bluetooth verzió 4.2
Átviteli távolság max. 10 m
Kimeneti teljesítmény 2x 6 W
Átalakító egység  45 mm (4 ohm)
Frekvenciaválasz 80 Hz–20 kHz
Jel-zaj viszony ≥ 80 dB
Az akkumulátor típusa Lítium-ion (4 000 mAh)
Tápbemenet DC 5 V/1 A
AUX (Külső) Csatlakozó 3,5 mm
Vonalkimenet Csatlakozó 3,5 mm
Lejátszási idő akár 15 óra
Méretek 205 x 68,7 x 69,7 mm
Tömeg 492 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés