menu
YMC 20

Univerzális csuklós mikrofonkar

  1. Stílusos és stabil alumínium szerkezet
  2. Normál felszerelés 3/8 "és 5/8" menetekre
  3. Integrált kábelkezelés

Támogatom alkotásodat

Itt van a streamingek, a podcastok és az élő közvetítések korszaka. Minőségi mikrofonnal a hangfelvétellel kapcsolatos előkészületek biztosan nem érnek véget. Nem szükséges azonban a nyakadba venni a lábad, inkább a mikrofonokat. Az állítható helyzetnek köszönhetően, a tartós alumínium konstrukcióval, belső rugókkal és beépített kábelvezetékkel garantáltan kielégítem minden igényed a tökéletes hang- vagy szófelvétel terén.

Mindennel megbirkózom

Nem ijedek meg semmilyen stúdió- vagy számítógép-mikrofontól. Könnyedén kezelem a standard 3/8” vagy 5/8"" menetet. Ezt a kompatibilitást a csomagban szállított 3/8” 16 mm-es dugós 5/8"" 27 mm-es hüvelyű adapternek is köszönhetem. Ennek az adapternek köszönhetően az európai vagy amerikai mikrofonok csatlakoztatása teljesen problémamentes.

Tartsd a szöget!

A forgóim mozgékonyak, mint egy tornászé, így mindenképpen tetszeni fog a nagy rugalmasságom és az optimális beállítási szög, amelyben a mikrofont irányítani lehet. A forgóimat le is zárhatom, ami garantálja a stabil helyzetet pontosan az elképzeléseidnek megfelelően. Szilárdan egy helyben is állhatok. Néhány mozdulattal állandóra rögzítesz a munkafelülethez, így egy fikarcnyit sem mozdulok.
YMC 20

Specifikáció:

Anyaga acél/műanyag/alumínium
Teherbírás 1 kg
Max. magassági tartomány 949 mm
Karhosszúság 825 mm
Elforgatási szög 360°
Kar átmérője 45 x 23 mm
Rögzítő bilincsek távolsága 10 - 60 mm
A termék súlya 1,35 kg

Letölthető

Képek Letöltés