menu
YTC 1101

Univerzális dokkoló állomás - USB C

  1. Plug & Play technológia
  2. 11 az 1-ben megoldás
  3. Prémium alumínium kivitel

11 az 1-ben megoldás

Dokkoló állomás 11 különböző további porttal, amelyek a laptopodból hiányoznak. A széles körű csatlakoztathatóság sokoldalú módja.
Další
Zpět
11 az 1-ben megoldás

Bővítés akár két további monitorhoz

A kijelzőkből sosincs elég. Három különböző kimeneti videoporttal - HDMI, DisplayPort és VGA - rengeteg felületet biztosít a munkához.
Další
Zpět
Bővítés akár két további monitorhoz

Három a magyar igazság

Három USB-A port a kedvenc billentyűzet vagy egér és külső tároló csatlakoztatásához. Közülük kettő szintén USB 3.0, akár 5 Gbps adatátviteli sebességgel.
Další
Zpět
Három a magyar igazság

Sebesség az USB-C 3.2 gen. 1 és intelligens chipsetnek köszönhetően.

A laptophoz való csatlakoztatásról az USB-C 3.2 Gen. 1 gondoskodik, amely az egyik jelenlegi vezető csatlakoztathatósági eszköz.  Ráadásul az integrált RTL8153B chipsetnek köszönhetően minden körülmények között garantált a zökkenőmentes működés.
Další
Zpět
Sebesség az USB-C 3.2 gen. 1 és intelligens chipsetnek köszönhetően.

Akár 100 W töltési teljesítmény

A Power Delivery 3.0 technológia biztosítja a laptop ultragyors töltését. Az USB-C csatlakozón keresztül akár 100 W töltési teljesítményt is képes biztosítani.
Další
Zpět
Akár 100 W töltési teljesítmény

Mindig elegendő áram és csatlakozó

Ismerd meg 11 az 1-ben dokkoló állomást. Mit jelent ez számodra? Egy USB C csatlakozóval a laptopodon további 11 csatlakozót varázsolhatsz további perifériákhoz. Ha a laptopod mindig elég energiára éhes, örülni fogsz a Power Delivery 3.0-nak és az akár 100 W-os töltési teljesítménynek, amely a csúcskategóriás USB C 3.2 Gen. 1 csatlakozóval gyorsan és kompromisszumok nélkül tölti fel a laptopot.

Egy képpel több

Három kimeneti port az asztali számítógép akár két további monitorral történő bővítéséhez. A HDMI 4K/30 Hz, a DisplayPort 4K/30 Hz és a VGA 1080p/60 Hz csatlakozókkal bármilyen videóeszköz csatlakoztatható. A VGA segítségével régebbi monitorok vagy például egy projektor is használható. A fantasztikus képátvitelhez hang is hozzáadható. A klasszikus 3,5 mm-es audiocsatlakozóval használhatod kedvenc fülhallgatóidat vagy hangszóróidat.

Gyorsaság és sokoldalúság

A kényelmes munkához minden bizonnyal kényelmes kiegészítőkre van szükség. Élvezd kedvenc billentyűzeted vagy egered a beépített USB A 2.0 porttal. Ha gyakran használsz különböző pendrive-okat vagy más külső tárolóeszközöket, örülni fogsz a két USB 3.0-nak, amelyek adatátviteli sebessége akár 5 Gbps is lehet. A sokoldalúságot a klasszikus RJ-45-ös Ethernet-csatlakozó is növeli, amely akár 1000 Mbps sebességű kapcsolatokat is támogat.

Ergonómia és tetszetős kialakítás

Az alumínium borítás nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem hatékony rendszert is a laptop által kibocsátott hő elvezetésére. A passzív hűtési funkció mellett egy praktikus állványként is szolgál, amely sokkal kényelmesebb szögben tartja a laptopot, és így a billentyűzetet is. A dokkoló USB C-n keresztül csatlakozik, és kompatibilis a macOS, iPadOS és Windows 7/8/10 rendszerekkel.
YTC 1101

Specifikáció:

Bemenet USB C 3.2 Gen. 1
Kimenet USB C típus (100 W)
  HDMI 4K / 30 Hz
  DisplayPort 4K / 30 Hz
  VGA 1080P / 60 Hz
  1× USB 2.0
  2× USB 3.0
  RJ-45 Ethernet port (1 000 Mb/s)
  SD/TF foglalat
  Micro SD foglalat
  3,5 mm-es audio csatlakozó (mikrofon támogatott)
Anyag Alumínium + ABS
A kábel hossza 40 cm
Rendszerkövetelmények USB C
  Windows 7/8/10
  Mac OS
  iPad OS
  Linux

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés