menu
YAU C100

Univerzális USB-C töltő

  1. Power Delivery 100W
  2. Kétoldalú C típusú kialakítás
  3. Okostelefonokhoz, tabletekhez és notebookokhoz

Extra, 100 W teljesítmény az igényes notebookokhoz is

A mai világban nem nélkülözhető a folyamatos kapcsolat és a feltöltött eszközök. Ezért itt a YENKEE YAU C100 univerzális töltő, amely szuper 100 W-os teljesítményének és a Power Delivery technológiának köszönhetően gyorsan ellátja energiával okostelefonodat, tabletedet, vagy akár igényes grafikus vagy gamer laptopodat is. Az USB C csatlakozónak köszönhetően pedig nem kell forgatnod a kábel végét, hogy megtaláld, hogyan is kell bedugni.

Szórakozás és munka bárhol, bármikor

Akár nyaralni, akár üzleti útra mész, állandóan hozzá kell férned az információkhoz, tehát az okoseszközeidnek állandóan tele kell lenniük energiával. A YENKEE YAU C100 univerzális töltő ideális partner számodra, mivel nagyon kompakt és könnyű. A hagyományos töltőktől eltérően a YENKEE YAU C100 1,8 m hosszú kábellel rendelkezik, így nem kell az asztal alá másznod, hogy bedugd az eszközödet a konnektorba.

Technológia, biztonsággal töltve

A YENKEE YAU C100 univerzális töltő a legbiztonságosabbak közé tartozik a piacon. Nem csak a hálózati áramingadozás, de a rövidzárlat, a túlmelegedés vagy a túláram ellen is véd. Az intelligens vezérlőegység ugyanis biztosítja a megfelelő kommunikációt a töltendő készülékkel, és csak annyi energiát szolgáltat, amennyire annak valóban szüksége van. Azután automatikusan kikapcsol, tehát nem probléma, ha egész éjszakára a töltőn hagyod a készüléket.
YAU C100

Specifikáció:

Modellazonosító YAU C100
Bemeneti feszültség AC 100-240 V
Bemeneti frekvencia 50/60 Hz
Kimeneti feszültség max. DC 20,0 V
Kimeneti áram max. 5,0A
Kimeneti teljesítmény max. 100,0W
Átlagos hatékonyság aktív üzemmódban 89,27%
Teljesítmény alacsony megterhelés mellett (10 %) 84,98%
Terhelés nélküli energiafogyasztás 0,21W
A kábel hossza 1,8m
Szín fekete

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés