menu
YAU C65

Univerzális USB-C töltő

  1. Power Delivery 65W
  2. Kétoldalú C típusú kialakítás
  3. Okostelefonokhoz, tabletekhez és notebookokhoz

Tölts gyorsan és kompromisszumok nélkül

Mindig képben szeretnél lenni? Akkor az eszközeidnek mindig feltöltve kell lenniük. És ha kifogy belőlük a szusz, fogd a YENKEE YAU C65 univerzális töltőt. A nagy, 65 W teljesítménynek és a Power Delivery technológiának köszönhetően megbízhatóan és gyorsan feltölti nem csak a mobilokat vagy tableteket, hanem az igényesebb notebookokat is. Az USB C csatlakozónak köszönhetően pedig nem kell a kábel végét nézegetned és forgatnod, hogy helyesen csatlakoztasd.

A tengerpartra, a hétvégi házba és az irodába is

A YENKEE YAU C65 töltő szerény méretét és kis súlyát is értékelni fogod – a zakód zsebében is elfér anélkül, hogy útban lenne. YENKEE YAU C65 praktikus, 1,8 m hosszú kábellel rendelkezik, így nem kell többé az asztal alá másznod, hogy bedugd az eszközödet a konnektorba. Ennek köszönhetően eszközeid mindig tele lesznek energiával, így nem maradsz le a barátaidról, a sportról vagy a politikáról szóló hírekről, bárhol is tartózkodj.

Gondolj a biztonságra

A YENKEE YAU C65 univerzális töltő a legbiztonságosabbak közé tartozik a piacon, mivel túlfeszültség, túlmelegedés és túláram elleni védelemmel is rendelkezik. A beépített intelligens technológia ugyanis érzékeli a töltés intenzitásának szintjét és azt is, hogy a készülék teljesen fel van-e töltve. Akkor automatikusan kikapcsol, tehát nyugodtan rajtahagyhatod a mobilodat, tabletedet vagy notebookodat a töltőn egész éjszakára anélkül, hogy baja esnék.
YAU C65

Specifikáció:

Modellazonosító YAU C65
Bemeneti feszültség AC 100-240 V
Bemeneti frekvencia 50/60 Hz
Kimeneti feszültség max. DC 20,0 V
Kimeneti áram max. 3,25A 
Kimeneti teljesítmény max. 65,0W
Átlagos hatékonyság aktív üzemmódban 88,11%
Teljesítmény alacsony megterhelés mellett (10 %) 78,50%
Terhelés nélküli energiafogyasztás 0,21W
A kábel hossza 1,8m
Szín fekete

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés