menu
YAC 2035

USB-C 20 W autós töltő

  1. Power Delivery 20 W technológia
  2. Okostelefonokhoz és táblagépekhez fejlesztve 
  3. Egyedülálló, modern design

QUICK CHARGE ÉS POWER DELIVERY

Ez az autós töltő Quick Charge 3.0 gyorstöltő és Power Delivery tecnológiával felszerelt. A Quick Charge 3.0 technológia a támogatott okoskészülékeket akár 4-szer gyorsabban tölti fel, mint egy hagyományos USB-töltő. A gyors töltéshez az okoskészüléknek legalább a QC 2.0, de inkább a QC 3.0 technológiát kell támogatnia.
A Power Delivery támogatja a 20W teljesítményű Apple mobiltelefonok gyorstöltését. Egyéb készülékeket az USB C porton keresztül van lehetőséged tölteni, Power Delivery funkció nélkül, de max. 3 A kimenő áramerősséggel.
 

OKOSESZKÖZÖKHÖZ FEJLESZTVE

Az autóstöltő segítségével mobiltelefonodat, táblagépedet, a GPS-készüléket vagy akár akciókamerádat tudod gyorsan és egyszerűen feltölteni. Használhatod, személy- és teherautóban vagy akár lakókocsiban is. 
 

TÖBBSZÖRÖS VÉDELEMI RENDSZER

A biztonságos használat számunkra az egyik legfontosabb. Ezért termékeinket többszörös védelemi rendszerrel szereltük fel mint, rövidzárlat-, túlterhelés-, túlmelegedés- vagy akár túltöltés elleni védelem formájában. Így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 

 

YAC 2035

Specifikáció:

Bemenet DC 12–24 V
Kimenet DC 5V / 3A, 9V / 2,22A, 12V / 1,67A
Kimeneti teljesítmény 20 W
Méretek 57 x 24 x 24mm
Tömeg 19 g
Szín: fekete

Letölthető

Képek Letöltés