menu
YKB 4010

USB numerikus billentyűzet

  1. Plug & Play technológia
  2. Karcsú kialakítás
  3. Kompakt méretek a hordozhatóság érdekében

Rendelkezz egy teljes billentyűzettel

Hiányzik a numerikus billentyűzet a laptopon? Ismerd meg! Vezeték nélküli YKB 4010 numerikus billentyűzet vagyok. Dizájnos és funkcionális tartozéka vagyok a laptopodnak. Legjobb megoldás vagyok a beépített numerikus billentyűzettel nem rendelkező laptopok számára. A karcsú kialakítás megnyerő.

Megkönnyítem a munkádat

Segítek mindazoknak, akik a könyvelnek, táblázatokkal és pénzügyi alkalmazásokkal dolgoznak. A numerikus billentyűzet a számjegyeken kívül más gombokat is kínál. A speciális funkciókkal rendelkező gombok és a napi munkához szükséges gyorsbillentyűk gyorsítják a munkát.

Maximális kényelem a Plug & Play-el

Plug & Play technológia megszabadít az unalmas és hosszadalmas beállítástól. Megkönnyíti a hardver felismerését és konfigurálását. A kompakt méretek lehetővé teszik, hogy kényelmesen használd az irodában, üzleti úton vagy üzleti találkozón.

Biztonság kedvéért vezetékes

Az elemek keresése nem nekem való. Bármikor szeretnél csatlakozni hozzám, én készen állok. Ilyen egyszerű. Ezt követően az USB-A kábel gondoskodik a csatlakozásról, amelyhez az USB-C redukciót is adunk.
YKB 4010

Specifikáció:

Méretek 133 x 86 x 20 mm
Tömeg 90 g
A kábel hossza 160 cm
Tápfeszültség 5V DC
A táp áramerőssége 100 mA

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows Vista/7/8/10  
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés