menu
YHP 08BT

Valódi vezeték nélküli zajszűrős fülhallgatók HARMON

  1. Aktív zajszűrés mód
  2. Intuitív érintővezérlés
  3. Rendkívül kényelmes viselet

Intuitív és kényelmes

A HARMON fülhallgatók intuitív érintésvezérléssel rendelkeznek, amelyekkel egyszerűen navigálhat a zenéjében és egyszerű tapintással állíthatja be a hangerőt. A sima és érzékeny érintőfelület kényelmes használatot biztosít, így zenehallgatás közben sem kell kivennie a telefonját a zsebéből.
Další
Zpět
Intuitív és kényelmes

Kiváló kapcsolat és tiszta hangzás

Fejleszd tovább a zenehallgatási élményed HARMON-nal, a prémium TWS fülhallgatóval, amely a legújabb Bluetooth 5.3 technológiával és megbízható JL7006A8 chipsettel kombinálva szállítja a kiváló minőségű hangzást és teljesítményt. Legyen szó zenestreamelésről vagy telefonhívásokról, a HARMON kristálytiszta hangzást és zavartalan kapcsolódást nyújt.
Další
Zpět
Kiváló kapcsolat és tiszta hangzás

Zajcsökkentés és átlátszóság mód

A HARMON fülhallgatók többféle móddal rendelkeznek, hogy minden igényt kielégítsenek. Az aktív zajszűrő (ANC) mód segít eltávolítani a nem kívánt zajokat, és zavartalan, lenyűgöző zenehallgatási élményt nyújt. A Transparency mód lehetővé teszi, hogy figyeljen a környezetére, miközben élvezheti a zenét. A Music mód megnövelt és kiegyensúlyozott hangélményt nyújt kedvenc dalaihoz, míg a Gaming mód kiváló minőségű hangot biztosít játékaihoz. A módok közötti váltás egyszerű és zökkenőmentes, így lehetősége van a tökéletes mód kiválasztására bármely helyzetben.
Další
Zpět
Zajcsökkentés és átlátszóság mód

Tökéletes választás

Összességében a HARMON TWS fülhallgatók egyedi elegyét kínálják a stílusnak, teljesítménynek és funkcionalitásnak, ami ideális választássá teszi őket mindenki számára, aki magas minőségű vezeték nélküli fülhallgatókat keres, amelyek kiváló hangminőséget, zökkenőmentes kapcsolódást és kiváló kényelmet biztosítanak.
Další
Zpět
Tökéletes választás

A kedvenc zenéi mellett végzett tevékenységekhez 

Akár aktív sportoló vagy, akár csak szeretsz futni vagy sétálni iskola vagy munka után, olyan fejhallgatóra van szükséged, amely támogatja a személyes győzelmek élményét. A HARMON YENKEE YHP 08BT kiváló hangminőséget kínál a teljesítmény fokozása érdekében. Egy fülhallgató súlya mindössze 4 gramm, így kényelmes a fülnek. Élvezd a zavartalan zenehallgatást sportolás vagy városi utazás közben. 

Kristálytiszta hang híváskor

Egy megterhelő hétköznapon semmi sem akadályozhatja a zavartalan kommunikációt. A HARMON YENKEE YHP 08BT TWS fejhallgató tökéletesen alkalmas erre. Minőségi duális mikrofonnal rendelkezik, amely nemcsak kiváló hangminőséget biztosít, hanem praktikus ANC funkciót is (aktív zajszűrés a környezetben). Ha kint sétálsz, bekapcsolhatod az átlátszósági módot, hogy tudjon figyelni a környezetedre (és elősegítse a biztonságod), például amikor átkelsz az úton.

Feltöltve a minőségi zenehallgatásért

A HARMON YENKEE YHP 08BT-nek nincs szüksége vezetékekre, hogy ne tartsanak vissza a kábelek, amikor fel kell állnod a munkából, vagy hogy szabadon mozoghass kedvenc zenéd hallgatása közben. A fejhallgatót párosíthatod a készülékkel a modern Bluetooth 5.3 technológia segítségével. Ezek a vezeték nélküli fejhallgatók kiváló minőségű integrált akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek több órányi aktív használatot is kibírnak. Ezután egyszerűen töltsd fel őket a mellékelt szállítótáskában. A HARMON fejhallgatóval való zenehallgatást nem állíthatja meg csak úgy bármi.
 
YHP 08BT
Bluetooth: v5.3
BT profilok: A2DP\AVCTP\AVDTP\AVRCP\HFP\SPP\SMP\ATT\GAP\GATT\RFCOMM\SDP\L2CAP
Támogatott Bluetooth kodekek: AAC/SBC
Működési hatótávolság: <10m
Töltőtok töltése: DC 5V (Type C) / 200±20mA
Fülhallgató töltési ideje: 1,5 óra
Töltőtok töltési ideje: 2h óra
Lejátszási idő ANC NÉLKÜL: 7,5h + 16,5h (60%-70% hlasitost)
Lejátszási idő ANC-MÓDDAL: 6h + 18h (60%-70% hlasitost)
Hangszóró átmérő: 13 mm
Frekvencia válasz: 20Hz - 20kHz
Érzékenység: 98dBA
Impedancia: 32Ω
Maximális adóteljesítmény 2,4GHz - 2,4835GHz-en: 5mW
Töltőtok kapacitása: 320mAh (Lítium-polimer)
Fülhallgató kapacitása: 32mAh (Lítium-polimer)
Töltőtok méretei: 57.5 x 50 x 25 mm
Töltőtok súlya: 37 g
Egyetlen fülhallgató súlya: 4 g

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés