menu
YKB 2010CS

2.4G vezeték nélküli billentyűzet COMPACT

  1. Ergonomikus kialakítás
  2. Alacsony profil és csendes „scissor” kapcsolók
  3. Plug & Play technológia

Elegánsan és kényelmesen

Világos, hogy elég sok időt töltesz majd velem. Akár a munkahelyeden, akár a szabadidős tevékenységeid során mindig figyelni fogsz rám. Ezért a vékony kivitelű testem prémium anyagokból készült, melyek kellemes tapintásúak. Kompakt méretekkel kombinálva ideális partnered leszek hosszú munkanapokon és estéken.

Intuitívan és csendesen

Az ollós kapcsolómnak köszönhetően minden billentyűleütés szinte hallhatatlan. Ezenkívül ez a technológia biztosítja a kényelmes gépelést, azonnali válasszal. A testemen az F1-F12 sorozat multimédiás gombjait is megtalálod, melyeknek köszönhetően csak egy gomb megnyomásával vezérelheted a leggyakrabban használt alkalmazásokat. Ezeket egy üzemmódban (multimédiás funkció vagy natív F1-F12 funkció) is rögzíteni lehet a zárható Fn billentyű segítségével.

Gazdaságosan és okosan

Nem kell aggódnod az állóképességem miatt. Az áramellátást két AAA elem biztosítja (tartozék), és rendelkezem olyan funkcióval is, hogy energiatakarékosan automatikusan készenléti üzemmódba kapcsolok. Minden az tudtodon kívül történik 5 másodperc inaktivitás után. Maga az újraindítás villámgyors és te ebből semmit sem veszel észre. Amikor valóban fogy majd az energiám, az integrált LED jelzés tájékoztat téged.
YKB 2010CS

Specifikáció:

Teljesítmény 3V/≤ 15mA (2x AAA)
Csatlakozás Vezeték nélküli 2,4 GHz
Hatótávolság < 10 méter
Készenléti idő 180 nap
Megszakítás nélküli üzemidő 240 óra
Anyag ABS
Méret 373 x 120 x 19 mm
Rendszerkövetelmények USB csatlakozás
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés