menu
YKB 2020CS

2.4G vezeték nélküli billentyűzet PRIME

  1. Plug & Play
  2. Ergonomikus kialakítás
  3. Otthoni és irodai megoldás

Belekotnyeleskedek az egerek munkájába

Multimédiás billentyűkkel büszkélkedhetek, amelyeknek köszönhetően elindíthatod vagy vezérelheted a leggyakrabban használt alkalmazásokat anélkül, hogy sokáig kellene az egér kurzorával az asztalon kergetned őket. Ráadásul olyan csendes vagyok, mint az egér! Míg néhány kollégám hangja hasonlít dédapáinkra - az írógépekre, az alacsony profilú billentyűknek és a puha membránnak köszönhetően átosonok a munkanapodon anélkül, hogy feleslegesen elvonnám a figyelmedet.

Sőt, iszok veled egy kávét is

Szerény vagyok, és általában elutasítom a kávéra vagy italra való meghívást, mert alapvetően akkumulátorokból merítem az életenergiámat. De ha nem tűröd az elutasítást és kiöntesz rám egy csésze koffein-erősítőt, akkor nem hagyom magam elkeseríteni, és elegánsan túlteszem magam rajta. Köszönhetően annak, hogy ellenállhatok a folyadékoknak, jó partner vagyok otthon és a munkahelyen egyaránt.

Ha már nem bírom, szólok

Engem lemeríteni nem egyszerű, mert alacsony az energiafogyasztásom, de idővel szükségem lesz egy lendületre is új elemek formájában. De mielőtt ez megtörténne, jó előre fényjelzést adok. Nem kell attól tartanod, hogy hirtelen elköszönnék, és téged befejezetlen munkával és sok gonddal hátra hagyva.
YKB 2020CS

Specifikáció:

Teljesítmény 1,5V/6mA (1x AAA)
Csatlakozás Vezeték nélküli 2,4 GHz
Hatótávolság < 10 méter
Készenléti idő 180 nap
Megszakítás nélküli üzemidő <200 óra
Anyag ABS
Méret 440 x 135 x 22 mm
Rendszerkövetelmények USB csatlakozás
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés