menu
YKM 2007HU

Vezeték nélküli billentyűzetből és egérből álló készlet

  1. Csendes és stílusos 2,4 GHz-es vezeték nélküli készülék
  2. Teljes méretű billentyűzet pontos billentyű magassággal
  3. Alacsony profilú egér 1600 DPI felbontással

Billentyűzet egérrel egy készletben

Keresed az ideális kombinációt a számítógépedhez? Ismerd meg a YENKEE YKM 2007 vezeték nélküli készletét. Két részből áll - egy billentyűzetből és egy egérből, melyek egyetlen USB-csatlakozón keresztül kommunikálnak a számítógéppel. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli vevőkészülékkel az jeladás akár 10 méterre is biztosított. Ezen kívül találsz a csomagban egy USB-C adaptert, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd a laptopokhoz.

Elegancia a fekete és szürke érintésével

Megbízható megoldás az otthoni és irodai szórakoztatásodra. Vékony és elegáns, kiváló minőségű anyagokból készült. A billentyűk a legmodernebb ollós kapcsolókon vannak elhelyezve a kényelmes gépeléshez, és szintén azonnali választ biztosítanak. Ezen kívül nagyon csendes, így nem zavarod a környezetedet sem.

Ergonomikus egér

Az ergonomikus kialakításnak és kellemes érintésű felületnek köszönhetően mind otthoni, mind irodai használatra is ideális választás. Bal-, és jobbkezes felhasználók is egyaránt használhatják. Az érzékenység 1600 DPI-ig állítható be, ami az optimális sebesség a dokumentumok kezeléséhez. 

Multimédiás billentyűzet

A készlet egy teljes karakterű billentyűzetet tartalmaz. A multimédia billentyűk a numerikus blokkal lehetővé teszik, hogy egyetlen billentyűvel elindíts vagy kezelj néhány gyakran használt alkalmazást. A kis tömegnek és vezeték nélküli technológiának köszönhetően a kis méretű laptopokhoz is bátran használható, ahol a hosszabb szövegek írása gyakran nagy szenvedés.
YKM 2007HU

Specifikáció:

Az egér üzemi feszültsége 1,5 V/10 mA (1 x alkáli AA)
A billentyűzet üzemi feszültsége 1,5 V/5 mA (2 x alkáli AAA)
Vezeték nélküli frekvencia 2408–2474 MHz
Üzemi csatornák 34 automatikus átkapcsolással (Auto Hopping)
Átviteli távolság max. 10 m
A billentyűzet mérete 440 x 135 x 23 mm
Az egér mérete 108 x 61 x 30 mm

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows 7/8/10   
Mac OS X  

Letölthető

A modul szinkronizálása Letöltés
Képek Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés