menu
YKM 2007CS

Vezeték nélküli billentyűzetből és egérből álló készlet

  1. Csendes és stílusos 2,4 GHz-es vezeték nélküli készülék
  2. Teljes méretű billentyűzet pontos billentyű magassággal
  3. Alacsony profilú egér 1600 DPI felbontással

Billentyűzet egérrel egy készletben

Keresed az ideális kombinációt a számítógépedhez? Ismerd meg a YENKEE YKM 2007 vezeték nélküli készletét. Két részből állok - egy billentyűzetből és egy egérből, melyek egyetlen USB-csatlakozón keresztül kommunikálnak a számítógéppel. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli vevőkészülékkel az adás akár 10 méterre is biztosított. Ezen kívül találsz a csomagban egy USB-C redukciiót, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztass a modern laptopokhoz.

Elegancia a fekete és szürke érintésével

Én vagyok a megbízható megoldás az otthoni és irodai szórakoztatásodra. Vékony és elegáns testem kiváló minőségű anyagokból készült. A billentyűk a legmodernebb ollós kapcsolókon vannak elhelyezve a kényelmes gépeléshez, és szintén azonnali választ biztosítanak. Ezen kívül nagyon csendes is vagyok, így nem zavarom a környezetedet sem.

Ergonomikus egér

Ergonomikus kialakításomnak és kellemes érintésű felületemnek köszönhetően mind otthoni, mind irodai használatra is ideális választás vagyok. Balkezes és jobbkezesek is használhatnak. Az érzékenység 1600 DPI-ig állítható be, ami az optimális sebesség a dokumentumok kezeléséhez. Mindezt gazdagítja az a tény, hogy egy dizájnos kabátba vagyok öltöztetve, és így az asztal dísze vagyok.

Multimédiás billentyűzet

A készlet teljes méretű billentyűzetet tartalmaz pontos billentyű magassággal. A multimédia billentyűk a numerikus blokkal lehetővé teszik, hogy egyetlen billentyűvel elindítson vagy kezeljen néhány gyakran használt alkalmazást. Kis tömegének és vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a kis méretű laptopokhoz használható, ahol a hosszabb szövegek írása gyakran nagy szenvedés.
YKM 2007CS

Specifikáció:

Az egér üzemi feszültsége 1,5 V/10 mA (1 x alkáli AA)
A billentyűzet üzemi feszültsége 1,5 V/5 mA (2 x alkáli AAA)
Vezeték nélküli frekvencia 2408–2474 MHz
Üzemi csatornák 34 automatikus átkapcsolással (Auto Hopping)
Átviteli távolság max. 10 m
A billentyűzet mérete 440 x 135 x 23 mm
Az egér mérete 108 x 61 x 30 mm

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows 7/8/10   
Mac OS X  

Letölthető

Képek Letöltés