menu
YKB 4020

Vezeték nélküli 2,4 GHz-es numerikus billentyűzet

  1. Plug & Play technológia
  2. Karcsú kialakítás
  3. Kompakt méretek a hordozhatóság érdekében

Rendelkezz egy teljes billentyűzettel

Hiányzik a numerikus billentyűzet a laptopon? Ismerd meg a Yenkee vezeték nélküli YKB 4020 numerikus billentyűzetét. Dizájnos és funkcionális tartozéka a laptopodnak. Legjobb megoldás a beépített numerikus billentyűzettel nem rendelkező laptopok számára. A karcsú kialakítása is igen megnyerő.

Megkönnyíti a munkádat

Segít mindazoknak, akik a könyvelnek, táblázatokkal és pénzügyi alkalmazásokkal dolgoznak. A numerikus billentyűzet a számjegyeken kívül más gombokat is kínál. A speciális funkciókkal rendelkező gombok és a napi munkához szükséges gyorsbillentyűk gyorsítják a munkát.

Maximális kényelem a Plug & Play-el

Plug & Play technológia megszabadít az unalmas és hosszadalmas beállítástól. Megkönnyíti a hardver felismerését és konfigurálását. A kompakt méretek lehetővé teszik, hogy kényelmesen használd az irodában, üzleti úton vagy üzleti találkozón.

Élet vezeték nélkül

A vezetékek kimentek a divatból. Ezeket a trendeket mi is követjük, így csatlakoztatsz egy USB dongle-hez, amely stabil 2,4 GHz-es hullámokon működik. Továbbá, a csomagban található egy TYPE-C adapter, amely lehetővé teszi a dongle csatlakoztatását az USB-A és USB-C portal rendelkező laptopokhoz.
YKB 4020

Specifikáció:

Csatlakozás Vezeték nélküli 2,4 GHz
Hatótávolság < 10 méter
Méretek 133 x 86 x 20 mm
Tömeg 90 g
Üzemeltetési feszültség 1,5 V DC AAA (a csomag része)
Áramfelvétel 6 mA

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows Vista/7/8/10  
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés