menu
YPB 0820

8 000 mAh vezeték nélküli powerbank

  1. Digitális LCD kijelző
  2. Ligtning bemeneti port
  3. Duális USB kimenet

Töltés egy gombnyomásra

A vezeték nélküli töltés elindításához kapcsold be az oldalsó gombot, és helyezd rá az okostelefont vagy más eszközöd, amelyek támogatják a vezeték nélküli Qi töltési technológiát. Ha gyárilag a készüléked nincs felszerelve ezzel a technológiával, akkor a kompatibilis tartozékokkal is használható.

Stílusos megjelenés

Elegáns LCD-kijelzővel és LED vészvilágítással lett felszerelve, ami jól jön az ékszakai sötétségben. Nem hiányozhat a Lightning bemenet sem, melyen keresztül tudod feltölteni. 

Nyolcezres mindenkinek

Légy üdvözölve a maximális kényelem és a korlátlan szabadság világában. A 8 000 mAh teljesítményű powerbank, Qi vezeték nélküli töltéssel és kettős USB kimenettel lett felszerelve. Töltsd fel vele okostelefonodat, táblagépedet vagy ebook olvasód. Úton vagy? Rengeteg kilométer van még az úti végéig, és kellemesebbé szeretnéd tenni az utazást messenger üzenetekkel vagy a kedvenc könyved olvasásával az ebookbon, de mindkettő lemerült, és te nem tudod eldönteni, hogy melyik fontosabb számodra? Töltsd fel mindkettőt egyszerre a két, 1 A és 2,1 A töltési áramerősségű USB portnak köszönhetően.

Védelem mindenek előtt

A hatszoros védelemnek köszönhetően, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy maximalizálják a te és a készüléked biztonságát, a készülékeidet akár a repülőgép fedélzetén is feltöltheted. Az intelligens töltéskezelés teljes védelmet nyújt a kiszámíthatatlan helyzetek ellen is.
YPB 0820

Specifíkació:

Az akkumulátor típusa Li-Polymer
Kapacitás 8 000 mAh
Bemenet DC 5 V/2 A max. – Micro USB; DC 5 V/1,5 A – Lightning
Kimenet DC 5 V/1 A + DC 5 V/2,1 A – USB
  5 W – vezeték nélküli töltés
Méretek 147 x 69 x 16,9 mm
Tömeg 196 g
  A micro-USB töltőkábel a csomag része

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés