menu
YPB 0820

8 000 mAh vezeték nélküli powerbank

  1. Digitális LCD kijelző
  2. Ligtning bemeneti port
  3. Duális USB kimenet

Csatlakozás egy gombbal

A vezeték nélküli töltés elindításához kapcsolja be az oldalsó gombot, és helyezze az okostelefonra vagy más eszközökre, amelyek támogatják a vezeték nélküli Qi töltési technológiát. Ha gyárilag a berendezés nincs felszerelve ezzel a technológiával, akkor az értékesítésre alkalmas kompatibilis tartozékokkal móodosítható.

Kiegészítők igényeseknek is

Elegáns LCD-kijelzővel és LED vészvilágítással vagyok felszerelve, ami jól jön az ékszakai sötétségben. Nem hiányzik a Lightning port sem, melyen keresztül feltölthetsz. Az elegáns és ízléses megjelenés mellett tisztességes felszerelést kínálok az utazóknak.

Nyolcezres mindenkinek

Légy üdvözölve a maximális kényelem és a korlátlan szabadság világában. 8 000 Ah teljesítményű powerbank vagyok Qi vezeték nélküli töltéssel és kettős USB kimenettel. Töltsd fel velem okostelefonodat, táblagépedet vagy könyvolvasódat. Úton vagy? Rengeteg kilométer van még az úti célig, és kellemesebbé teszed az utazást szöveges üzenetekkel és a kedvenc könyved olvasásával az olvasóban, mindkettő lemerült, és te nem tudod eldönteni, hogy melyik fontosabb számodra? Töltsd fel mindkettőt egyszerre a két, 1 A és 2,1 A töltési áramerősségű USB portnak köszönhetően.

Néhány órás repülést is kibírok

A hatszoros védelemnek köszönhetően, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy maximalizálják a te és a készüléked biztonságát, a készülékeidet akár a repülőgép fedélzetén is feltöltheted. Az intelligens töltéskezelés teljes védelmet nyújt a kiszámíthatatlan helyzetek ellen is.
YPB 0820

Specifíkació:

Az akkumulátor típusa Li-ion polimer
Kapacitás 8 000 mAh
Bemenet DC 5 V/2 A max. – Micro USB; DC 5 V/1,5 A – Lightning
Kimenet DC 5 V/1 A + DC 5 V/2,1 A – USB
  5 W – vezeték nélküli töltés
Méretek 147 x 69 x 16,9 mm
Tömeg 196 g
  A micro-USB töltőkábel a csomag része

Letölthető

Képek Letöltés