menu
YPB 500

Vezeték nélküli powerbank

  1. Kompakt méretek
  2. 15W-os vezeték nélküli töltés
  3. Kompatibilis az Apple MagSafe eszközökkel

KAPACITÁS, AMELY LENYŰGÖZ

Ha Marco Polo vagy, és az utak a második otthonod, ne hagyd, hogy a lemerült mobiltelefon váratlanul érjen. Így hát készülj fel utazásaidra a YENKEE YPB 500 power bankkal, amely biztosítja, hogy mobilkészülékednek akkor is bőven legyen energiája, amikor az erdő mélyén vagy. Biztos, hogy lenyűgöz az 5000 mAh kapacitás, a kompakt kialakítás, a vezeték nélküli töltés és az USB-C és USB-A csatlakozók.

TÖLTÉS KÁBELLEL VAGY ANÉLKÜL

A YENKEE YPB 500 Powerbank lenyűgöző, akár 15 W-os kimeneti teljesítményével megbízható vezeték nélküli töltést biztosít iPhone 12 és 13 sorozatú készülékeid számára. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a mágneses felületre, kapcsold be a gombot, és a MagSafe technológia maga igazítja a telefont középre, így az 100%-os hatékonysággal töltődik fel. Ezzel a megoldással biztonságosan hordozhatod iPhone készülékedet a töltés megszakítása nélkül. A YENKEE YPB 500 támogatja a Quick Charge 18W és a Power Delivery 20W-os töltést is, és a Qi szabványnak köszönhetően más márkájú mobiltelefonokat is képes tölteni.

A TÖKÉLETES ÚTITÁRS

A YENKEE YPB 500 power bank nagyon gyorsan, körülbelül 2 óra alatt feltölthető az USB-C porton keresztül, amely a mobiltelefon áramellátását is biztosítja. Kompakt méret és alacsony súly szintén nagy előny, így a YENKEE YPB 500 tökéletes partner az utazások során. Ráadásul LED-jelzéssel tájékoztat az akkumulátor aktuális állapotáról, így tudni fogod, hogy mikor kell feltöltened.
YPB 500

Specifikáció:

Akkumulátor Lítium-polimer
Kapacitás 5 000 mAh
Bemenet Typ C PD 20 W
Kimenet Typ C PD 20 W
  USB A QC 18 W
Vezeték nélküli 5 W, 7,5 W, 10 W, 15 W
Méretek 105 × 66 × 16 mm
Tömeg 138 g

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés