menu
YAC 5100 RGB

RGB vezeték nélküli töltő 10W

  1. RGB háttérvilágítás
  2. Csúszásmentes felület
  3. Gyors töltés 10 W

RGB világítás

9 különböző üzemmód áll a rendelkezésedre. Akár minden alkalommal más és más. Az RGB tulajdonképpen három színnek a rövidítése, amely elektronikai készülékeknél használatosak a színkeveréshez. Red / Green / Blue. A három szín kombinációjának köszönhetően, bármilyen színt lehetséges keverni esetében. 
Další
Zpět
RGB világítás

QI vezeték nélküli töltés

A Qi vezeték nélküli technológia az, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi az akkumulátor töltését. A töltőeszközök elektromágneses teret használnak az akkumulátor töltéséhez, amely két oldalról valósul meg. A töltőállomás egy vagy több tekercs segítségével elektromágneses teret generál, amelyet a készülékben lévő tekercs úgy alakít át, hogy azzal tölteni lehessen az akkumulátort.
Další
Zpět
QI vezeték nélküli töltés

Gyors töltés 10 W

Nagyon jó vagyok a töltésben. 10 W egyenesen a mobilodba biztosítja, hogy pillanatok alatt nulláról száz százalékon legyél!
Další
Zpět
Gyors töltés 10 W

Quad védelem

Nem egy, nem kettő, hanem pontosan négy védelmi rendszerrel szereltük fel a vezeték nélküli töltős, így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 
Další
Zpět
Quad védelem

Játékok fényében

Egy megfelelő játékbarlang ma már RGB háttérvilágítással rendelkezik. Háttérvilágításos billentyűzet, szék, egér, egérpad, de a mobiltelefonodhoz még mindig a klasszikus töltőt használod. De ezeknek az időknek vége. A YAC 5100 egy vezeték nélküli RGB töltőpad, és 9 háttérvilágítási móddal rendelkezik. És ne aggódj. A háttérvilágítás szükség esetén akár ki is kapcsolható.

A sebesség az asztala!

Gyorsan kell tölteni? Akkor a legjobb választás számodra. Még ha nincs is kábel, amely összeköt a telefonoddal, akkor is képes akár 10 W-ot is szolgáltatni. Mindössze egy megfelelő, Quick Charge 2.0 vagy 3.0 támogatással rendelkező hálózati adapterre van szüksége. A dobozban találsz egy USB-C kábelt, amellyel gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod bármilyen adapterhez.

Védőtöltő

Ha a telefonod Qi vezeték nélküli technológiával van felszerelve, akkor 100%-ban ideális. Azonban nem szereti az idegen tárgyakkal, amelyek akadályozzák a töltést. Valójában egy kifinomult védelmi rendszer van bele építve, amely nemcsak az idegen tárgyak elleni védelmet, hanem a túlmelegedés, a bemeneti túlfeszültség vagy a túláram elleni védelmet is magában foglalja.
YAC 5100 RGB

Specifikáció:

Bemenet 5 V / 2 A, 9 V / 1,8 A
Kimenet 5 W / 7,5 W / 10 W
Üzemi frekvencia 110 kHz – 205 kHz
Töltési távolság 2–6 mm
Kimeneti port C típus
Méretek 105 × 105 × 11,55 mm

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés