menu
YAC 5105 RGB

RGB vezeték nélküli töltő 15W

  1. RGB háttérvilágítás
  2. Csúszásmentes felület
  3. Gyors töltés 15 W

RGB-es háttérvilágítás

Kilencszer, és minden alkalommal más. Az RGB háttérvilágításom 9 különböző módban állítható be.
Další
Zpět
RGB-es háttérvilágítás

Qi tanúsítás

A Qi vezeték nélküli technológia minden, amire szükségem van a boldogsághoz. Ha a telefonod rendelkezik vele, barátok leszünk.
Další
Zpět
Qi tanúsítás

Gyors töltés 15 W

Nagyon jó vagyok a töltésben. 15 W egyenesen a mobilodba biztosítja, hogy pillanatok alatt nulláról száz százalékon legyél!
Další
Zpět
Gyors töltés 15 W

Négyes védelem

Nem egy, nem kettő, hanem négy védelmi rendszer gondoskodik a te és készüléked biztonságáról.
Další
Zpět
Négyes védelem

Játékok fényében

Egy megfelelő játékbarlang ma már RGB háttérvilágítással rendelkezik. Háttérvilágításos billentyűzet, szék, egér, egérpad, de a mobiltelefonodhoz még mindig a klasszikus töltőt használod. De ezeknek az időknek vége. A YAC 5105 egy vezeték nélküli RGB töltőpad, és 9 háttérvilágítási móddal rendelkezik. És ne aggódj. A háttérvilágítás szükség esetén akár ki is kapcsolható.

A sebesség az asztala!

Gyorsan kell tölteni? Akkor a legjobb választás számodra. Még ha nincs is kábel, amely összeköt a telefonoddal, akkor is képes akár 15 W-ot is szolgáltatni. Mindössze egy megfelelő, Quick Charge 2.0 vagy 3.0 támogatással rendelkező hálózati adapterre van szüksége. A dobozban találsz egy USB-C kábelt, amellyel gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod bármilyen adapterhez.

Védőtöltő

Ha a telefonod Qi vezeték nélküli technológiával van felszerelve, akkor 100%-ban ideális. Azonban nem szereti az idegen tárgyakkal, amelyek akadályozzák a töltést. Valójában egy kifinomult védelmi rendszer van bele építve, amely nemcsak az idegen tárgyak elleni védelmet, hanem a túlmelegedés, a bemeneti túlfeszültség vagy a túláram elleni védelmet is magában foglalja.
YAC 5105 RGB

Specifikáció:

Bemenet 5 V / 2 A, 9 V / 1,8 A, 12 V / 2,2 A
Kimenet 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Üzemi frekvencia 110 kHz – 205 kHz
Töltési távolság 2–6 mm
Kimeneti port C típus
Méretek 105 × 105 × 11,55 mm

Letölthető

Képek Letöltés