menu
YAC 5105 RGB

Vezeték nélküli töltő 15 W

  1. RGB háttérvilágítás
  2. Csúszásgátló felület
  3. Akár 15 W-os gyors töltés

RGB világítás

9 különböző üzemmód áll a rendelkezésedre. Akár minden alkalommal más és más. Az RGB tulajdonképpen három színnek a rövidítése, amely elektronikai készülékeknél használatosak a színkeveréshez. Red / Green / Blue. A három szín kombinációjának köszönhetően, bármilyen színt lehetséges keverni esetében. 
Další
Zpět
RGB világítás

QI vezeték nélküli töltés

A Qi vezeték nélküli technológia az, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi az akkumulátor töltését. A töltőeszközök elektromágneses teret használnak az akkumulátor töltéséhez, amely két oldalról valósul meg. A töltőállomás egy vagy több tekercs segítségével elektromágneses teret generál, amelyet a készülékben lévő tekercs úgy alakít át, hogy azzal tölteni lehessen az akkumulátort.
Další
Zpět
QI vezeték nélküli töltés

Akár 15 W gyors töltés

A tervezésnek és a felhasznált technológiáknak köszönhetően, gyorsan és egyszerűen töltheted a készüléked akár 15 W teljesítménnyel. 
Další
Zpět
Akár 15 W gyors töltés

Quad védelem

Nem egy, nem kettő, hanem pontosan négy védelmi rendszerrel szereltük fel a vezeték nélküli töltős, így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 
Další
Zpět
Quad védelem

MINDENHOVA PASSZOL

Napjainkban egy „Gaming barlangban” szinte minden eszköz RGB világítással rendelkezik.
Legyen az billentyűzet, egér, szék, pad és akkor már nem hiányozhat egy RGB világítású vezeték nélküli telefontöltő. Így teljes lesz a kép. A háttérvilágítást összehangolhatod a többi készülékeddel így teljes összhangban élvezheted a játékkal töltött idődet. 
 

TÖBBSZÖRÖS VÉDELEMI RENDSZER

A biztonságos használat számunkra az egyik legfontosabb. Ezért termékeinket többszörös védelemi rendszerrel szereltük fel mint, rövidzárlat-, túlterhelés-, túlmelegedés- vagy akár túltöltés elleni védelem formájában. Így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 

 

YAC 5105 RGB

Specifikáció:

Bemenet: 5V/2A, 9V/1,8A, 12V/2,2A
Kimenet: 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Alkalmazott szabvány:  Qi
Töltési távolság: 2 – 6 mm
Bemeneti csatlakozó: USB C (kábel a csomag része)
Működési frekvencia: 110 kHz – 205 kHz
Világítás: RGB, 9 különböző mód
Méretek: 105 x 105 x 11,55 mm
Anyag: erős ABS műanyag
Gyors töltés: 15 W
  A gyors töltés érdekében (7,5 W, 10 W, 15W) használj QC3.0 esetleg 30W technológiával rendelkező hálózati adaptert

Letölthető

Képek Letöltés