menu
YAC 5015

Vezeték nélküli töltőállvány 10 W

  1. Kettős tekercselés
  2. LED-es kijelzés
  3. Biztonságos és hatékony

Kettős tekercselés

A vezeték nélküli töltőállvány a kettős tekercsnek és az akár 10 W-os kimenő teljesítményének köszönhetően mind függőleges, mind vízszintes helyzetben képes a telefonod feltölteni. Csak rá kell tenni a telefont az állványra, és a vezeték nélküli töltés automatikusan elindul. A gyors töltés érdekében (7,5W, 10W) használj QC2.0 esetleg QC3.0 technológiával rendelkező hálózati adaptert.

LED-es kijelzés

A töltés állapotáról diszkrét LED-es jelzés tájékoztat. A töltő kompatibilis minden olyan Qi szabványos vezeték nélküli technológiával ellátott telefonnal, amelyekbe ezt a technológiát gyárilag beépítették, vagy vehetsz hozzá ajánlott kompatibilis tartozékot.

Biztonságos és hatékony

A töltő érzékeli az idegen tárgyakat, rendelkezik túlmelegedés és bemeneti túlfeszültség elleni védelemmel, és védi a kimenetet a túlárammal szemben. Ha a töltőállványt fém- vagy mágneses felületre helyezed, amely nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltés megszakad, és a LED-es kijelző egyenletesen villogni kezd. A telefon akkumulátorának 100%-os feltöltése után a töltő alátét teljesen feltöltve tartja a telefont.
YAC 5015

Specifikáció:

Bemenet: DC 5 V / 2 A, 9 V / 1,8 A
Kimenet: DC 5–9 V / 1–2 A
Üzemi frekvencia: 110–205 kHz
Működési távolság: 4–10 mm
A töltés hatékonysága:  72 %
Alkalmazott szabvány: Qi
Termék méretei: 72x83,4x122,6 mm

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés