menu
YKM 1007CS

Air vezetékes billentyűzetből és egérből álló készlet

  1. Leöntésnek ellenálló billentyűzet
  2. 1000 dpi felbontású pontos egér
  3. Otthoni és irodai használatra

Jól tudjuk, mi a feladatunk

Az utóbbi időben egyre divatosabb a hagyományos eszközöknek új és új funkciókat adni, de mi úgy gondoljuk, jobb, ha maradunk a régi kerékvágásban. Igaz, hogy nem tudunk porszívózni, nem tudjuk megmutatni a levegő hőmérsékletét és nem fogjuk mérni a pulzusodat, de abszolút megbízhatóan elvégezhetjük a billentyűzetekhez és egerekhez tartozó munkát.

Kényelem az első helyen

Mindkét esetben az ergonómiára támaszkodunk - az egérgörbét és annak 1600 dpi felbontású optikai érzékelőjét mind a jobbkezesek, mind a balkezesek értékelni fogják. A billentyűzet teljes méretű elrendezést és pontos billentyűleütéseket kínál, amelyek kellemes visszajelzést nyújtanak. Ráadásul egyikünk sem fog kényszeríteni, hogy elemeket vásárolj, mert megelégszünk a kábellel.

És nem ázunk el

Mindketten meglehetősen szárazság kedvelők vagyunk, de a nagyobbikunk képes elviselni a kisebb áradásokat, például egy felborult bögre tartalmát. A billentyűzet ugyanis ellenáll a leöntésnek, köszönhetően a kifinomult vízelvezető rendszernek, amely megpróbálja elvezetni a folyadékot, hogy ne találkozzon a nyomtatott áramköri kártyával és más, szárazságot kedvelő alkatrészekkel.
YKM 1007CS

Specifikáció:

Az egér üzemi feszültsége 5 V DC (≤ 100 mA)
A billentyűzet üzemi feszültsége 5 V DC (≤ 100 mA)
Felület típusa USB
A billentyűzet méretei 495 x 145 x 40 mm
Egér méretei 104 x 66 x 39 mm
A kábel hossza 140 cm (az egérhez és a billetyűzethez)
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10

Letölthető

Képek Letöltés