menu
YHP 3040

VECTOR vezetékes gaming headset

  1. 7.1 csatornás virtuális térhangzás
  2. Automatikusan idomuló fejpánt
  3. Cserélhető fülkagyló huzatok

Cserélhető fülkagyló huzatok

Vezetékes gamer fülhallgató levehető fülhallgató huzat, kábelekkel és mikrofonnal. Csatlakozási lehetőség USB-n és 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül a tartozék kábelekkel. A levehető mikrofon is zárható, így nem fordulhat elő, hogy a játék hevében kiessen.
 
Další
Zpět
Cserélhető fülkagyló huzatok

MERÜLJ EL A JÁTÉKOK VILÁGÁBAN

Amint felveszed a VECTOR YENKEE YHP 3040 gaming headsetet, a Virtual Surround 7.1 térhatású hangzásnak köszönhetően a játékvilág forgataga vesz körül. Akár e-sportban veszel részt, akár egy egyjátékos játékban merülsz el, a headset alkalmazkodik hozzád. A forgatható fülkagylók kényelmes, lélegző anyagból készültek, amely kényelmesen illeszkedik a füledre, és nem nyom. Az önbeálló fejhídnak köszönhetően bármilyen fejmérethez illeszkednek. A 302 grammos súlynak köszönhetően észre sem fogod venni, hogy a fejhallgató a fejeden van, és megmarad a tökéletes játékélmény.

RAJTAD MÚLIK, HOGYAN ÉRED EL A GYŐZELMET

A VECTOR YENKEE YHP 3040 gaming headset néhány olyan okos funkciót rejt, amelyet mindenképpen ki kell próbálnod. A fülkagylók levehető borítással rendelkeznek - csak vedd le őket a szorítómágnesről, és máris megváltoztathatod a fejhallgató kialakítását. A csomagban két készlet borítást kapsz. Egy alapot egy Yenkee logóval, és egy különlegeset egy látványos, játékstílusú grafikai dizájnnal. A borítókat hangulatodnak megfelelően cserélheted. A bal oldali fülkagylón találsz egy hangerőszabályzót (praktikus a konzolos játékhoz, ha közvetlenül a kontrollerhez csatlakoztatod) és egy gombot, amellyel gyorsan be- és kikapcsolhatod a mikrofont, ha valaki a külvilágból beszél hozzád.

TECHNIKAILAG FELSZERELT FEJHALLGATÓ

A VECTOR YENKEE YHP 3040 mikrofonos fejhallgató csatlakoztatásához használd a két mellékelt (jack 3,5 mm-es vagy USB csatlakozóval ellátott) kábel egyikét. A kábeleket könnyen felcserélheti. Ezáltal széles körű kompatibilitást biztosít olyan eszközökkel, mint a számítógép, Xbox vagy PlayStation játékkonzolok, mobiltelefon, TV vagy akár egy soundbar. A kommunikációhoz egy levehető mikrofont használhatsz, amelynek reteszelő pattintása biztosítja, hogy a mikrofon még a legélesebb meccseken sem esik ki. Szállj be a játékba az eredeti VECTOR gaming headset segítségével!
 
YHP 3040

Fülhallgató specifikációk:

Hangszóró Ø:  50 mm (Neodímium mágnesek)
Frekvenciaválasz: 20 Hz–20 kHz
Névleges impedancia: 32Ω ±15%
Max. bemenő teljesítmény: 55mW (5V DC/110mA)
A mikrofon névleges impedanciája: 2,2 kiloohm
A mikrofon érzékenysége: -38+/-3dB
Tömeg: 302 g
A kábel hossza: 2,1 m
Csatlakozás: USB-C csatlakozó vagy 3,5 mm jack

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés