menu
YHP 505BK

Vezetékes USB-C fülhallgató

  1. Szakszerűen hangolt hangvisszaadás
  2. A minimalista kialakítás és a könnyű test
  3. In-Line vezérlő és integrált mikrofon

Vezetékes USB-C fülhallgató

 
Ha problémamentes hangmegoldást keres USB-C-s telefonjához, az YHP 505 vezetékes USB-C fülhallgató kiváló választás. Ezek a fülhallgatók zökkenőmentes kompatibilitást biztosítanak a Samsung és a Google telefonokkal, valamint más, USB-C hangkimenetet támogató csúcsmárkákkal.

Az YHP 505 fülhallgató minimalista dizájnnal rendelkezik, amely a stílust és a funkcionalitást egyaránt előtérbe helyezi. Ultrakönnyű testükkel kényelmes viseletet biztosítanak a hosszabb használat során. Az elegáns és visszafogott kialakítás biztosítja, hogy ezek a fülhallgatók bármilyen öltözékhez vagy környezethez illeszkedjenek, akár edzés, ingázás vagy otthoni pihenés közben használja őket.

Az YHP 505 fülhallgató robusztus, beépített vezérlővel rendelkezik, így könnyen szabályozhatja a hangélményt. A vezérlő lehetővé teszi a hangerő beállítását, a zene lejátszását/szüneteltetését és a zeneszámok átugrását egyetlen gombnyomással. Emellett a beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy kihangosított hívásokat fogadjon anélkül, hogy a telefonjáért kellene nyúlnia. Ez a kényelmes funkció biztosítja, hogy útközben is kapcsolatban maradhasson, így a kommunikáció hatékony és zavartalan marad.

Az olyan vezetékes fülhallgatók, mint az YHP 505, egyik jelentős előnye, hogy zéró késleltetéssel képesek hangot szolgáltatni. A vezeték nélküli fülhallgatókkal ellentétben, amelyeknél előfordulhat enyhe késleltetés, a vezetékes fülhallgatók biztosítják, hogy a telefon képernyőjén megjelenő tartalom és a kísérő hang mindig tökéletesen szinkronban legyen. Akár videókat néz, akár játszik, akár kedvenc zenéjét hallgatja, az YHP 505 fülhallgató garantálja a magával ragadó és zökkenőmentes hangélményt.
YHP 505BK

Specifikáció:

Vezetőegység 10 mm
Impedancia 16 Ohm
Érzékenység 95dB+/-3dB
Frekvenciatartomány 20 Hz - 20 kHz
Omnidirekcionális  
Mikrofon. Érzékenység: 45±3dB
Mikrofon. Kimeneti impedancia: 2,2 KΩ
Névleges teljesítmény: 3 mW
Max. Teljesítmény: 5 mW
Kábel 1.2m

 

Letölthető

Képek Letöltés