menu
YWC 100

FULL HD webkamera - AHOY

  1. Plug & Play technológia
  2. Beépített mikrofon
  3. Vízszintes és függőleges szögbeállítás

Tisztán és élesen!

AHOY, egy megbízható webkamerát keresel videokonferenciákhoz, online órákhoz vagy rendszeres videohívásokhoz? Akkor megtaláltad! Búcsúzz el a kockás képtől, mert a YWC 100 kamera FULL HD felbontásban tud videofelvételt készíteni, így beszélgető társaid minden részletet tisztán és élesen fognak látni. Ezenkívül harminc képkocka/másodperc sebességgel tudod menteni a videót. Tehát, ha gyors táncos kreációkat szeretnél előadni, akkor sincs elmosódás. Élesen, tisztán és szellem effektek nélkül.

Haló, halljuk egymást?

All-in-one megoldás. Ennek köszönhetően nincs szükséged további mikrofonra vagy fülhallgatóra, hiszen ezek a kamerába lettek integrálva. A videohívásokat teljesen szabadon élvezheted, anélkül, hogy különféle vezetékek legyenek a fejeden, és sokkal több helyed lesz az asztalodon is. Ezen felül a legjobb hangrögzítést úgy javíthatod, hogy a 360 °-os beállításnak köszönhetően bármilyen szögben beállíthatod.

AHOY, hely!

Szinte bárhová tudod rögzíteni. Ez a funkció az univerzális csiptetőnek köszönhető, amely a piacon lévő bármely monitorral vagy laptoppal kompatibilis. Ennek a kialakításnak köszönhetően bármilyen vízszintes és függőleges szöget is pontosan tetszés szerint beállíthatsz. Most már semmi sem akadályoz meg abban, hogy a videohívások és a videokonferenciák mestere legyél. AHOY!

YWC 100

Specifikáció:

Max. felbontás: 1920 x 1080 képpont (30 kép/másodperc)
Fotók 2 megapixel 
Érzékelő CMOS
Fókusztípus fix fókusz
Beépített mikrofon monó
Látószög 60 °
Csatlakozó USB
A kábel hossza 1,4 m
Méretek 90 x 28 x 23 mm
Tömeg 137 g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés