menu
YWC 100

FULL HD webkamera AHOY

  1. Plug & Play
  2. Beépített mikrofon
  3. Vízszintes és függőleges szögbeállítás

Tisztán és élesen!

AHOY, partnert keresel videokonferenciákhoz, online órákhoz vagy rendszeres videohívásokhoz? Itt vagyok! Búcsúzz el a kockás képtől, mert én FULL HD felbontásban tudok videofelvételt készíteni, így beszélgető társaid minden részletet tisztán és élesen lássanak. Ezenkívül harminc képkocka/másodperc sebességgel mentem a videót. Tehát, ha gyors táncos kreációkat szeretnél előadni, akkor sincs elmosódás. Élesen, tisztán és szellemek nélküli.

Haló, halljuk egymást?

All-in-one megoldás vagyok. Ennek köszönhetően nincs szükséged további mikrofonra vagy fülhallgatóra. Mikrofon egyenesen a testembe van beépítve. A videohívásokat teljesen szabadon élvezheted, anélkül, hogy különféle vezetékek legyenek a fejeden, és sokkal több helyed lesz az asztalodon is. Ezen felül a legjobb hangrögzítést úgy javíthatod, hogy a 360 °-os beállításnak köszönhetően bármilyen szögben beállíthatsz.

AHOY, hely!

Egy dolog, ami valószínűleg nem változnk számomra. A helyem. Bárhová is rögzítesz és beállítasz, ott maradok. Ezt a funkciót köszönhetem az univerzális megfogatónak, amely a piacon lévő bármely monitoron vagy laptopon használható. A megfogatónak köszönhetően bármilyen vízszintes és függőleges szöget is pontosan tetszés szerint beállíthatsz. Most már semmi sem akadályoz meg abban, hogy a videohívások és a videokonferenciák mestere legyél. AHOY!
YWC 100

Specifikáció:

Max. felbontás: 1920 x 1080 képpont (30 kép/másodperc)
Fotók 2 megapixel 
Érzékelő CMOS
Fókusztípus fix fókusz
Beépített mikrofon monó
Látószög 60 °
Csatlakozó USB
A kábel hossza 1,4 m
Méretek 90 x 28 x 23mm
Tömeg 137 g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10

Letölthető

Képek Letöltés
Használati utasítás Letöltés