menu
Színek
YCU SE 325 BK

2.0 USB A - USB C szinkronizáló és töltőkábel

  1. Univerzális használat
  2. Hosszabbított hossz 1,5m
  3. Kétoldalú C típusú kialakítás
Színek
Univerzális USB-kábel, amely töltésre és adatátvitelre alkalmas. Az 1,5 m hosszúságú kábel rengeteg helyet biztosít, az USB C csatlakozó pedig a legtöbb eszközzel való kompatibilitást biztosítja.
Az akár 480Mbps adatátviteli sebességnek köszönhetően könnyedén szinkronizálhatja eszközeit, és pillanatok alatt átviheti a fájlokat.
Az akár 5V/3A töltés támogatásával és az akár 15W-os teljesítménnyel gyorsan és hatékonyan töltheted fel eszközeidet. Akár otthon, akár az irodában, akár útközben, ez a kábel nagyszerű társa lesz eszközeinek.
A 1,5 méteres hosszával USB-kábelünk kivételes rugalmasságot és kényelmet biztosít. Soha többé nem lesz korlátozva egy rövid kábel által, amikor hosszabb távolságon keresztül kell csatlakoztatnia eszközöket.
Az innovatív, megfordítható USB Type-C kialakításnak köszönhetően többé nem kell aggódnia amiatt, hogyan csatlakoztassa a kábelt. Időt és frusztrációt takaríthat meg azzal, hogy nem kell küszködnie a megfelelő irány megtalálásával. Egyszerűen csatlakoztassa a csatlakozót az eszközéhez, és azonnal megkezdheti az adatátvitelt vagy az akkumulátor töltését.
YCU SE 325 BK

Specifikáció:

Adatátviteli sebesség:  480Mbps 
Töltési áram:  5 V/3 A
Teljesítmény  15W
Csatlakozó USB A 2.0 /USB C 2.0
Materiál:  Polyvinylchlorid (PVC)
Hossz 1,5m

 

Letölthető

Képek Letöltés