menu
Színek
YAC 2048BK

Autós dual töltő adapter

  1. Egyedülállóan modern design
  2. Intelligens kimenet-azonosítás
  3. Okostelefonhoz és táblagéphez tervezve
Színek

YENKEE YAC 2048BK

A Yenkee YAC 2048BK szivargyújtós USB-elosztó segítségével könnyedén csatlakoztathatod USB porton keresztül mindazon eszközeidet, melyek energiaigényét képes az autó áramforrása ellátni. Kiválóan alkalmas okostelefon, vagy tablet töltésére, így többé nem kell aggódnod az út közben lemerülő eszközök miatt. Modern dual USB aljzattal rendelkezik, amely 4,8 Amperes töltési teljesítményre képes. A töltő megfelel a szigorú szabványoknak és többszörös védelemmel rendelkezik túlmelegedés, kigyulladás, rövidzárlat vagy túlterhelés ellen.


OKOSESZKÖZÖKHÖZ FEJLESZTVE

Az autóstöltő segítségével mobiltelefonodat, táblagépedet, a GPS-készüléket vagy akár akciókamerádat tudod gyorsan és egyszerűen feltölteni. Használhatod, személy- és teherautóban vagy akár lakókocsiban is. 
 

TÖBBSZÖRÖS VÉDELEMI RENDSZER

A biztonságos használat számunkra az egyik legfontosabb. Ezért termékeinket többszörös védelemi rendszerrel szereltük fel mint, rövidzárlat-, túlterhelés-, túlmelegedés- vagy akár túltöltés elleni védelem formájában. Így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 

YAC 2048BK

Specifikáció:

Bemenet:  12-24 V DC
Kimenet 1:  DC 5 V / 2,4 A
Kimenet 2:  DC 5 V / 2,4 A
Kimeneti teljesítmény: 20 W
Anyag: erős ABS
Méretek: 26 x 68 mm
Tömeg:  24 g
Szín: fekete

Letölthető

Képek Letöltés