menu
Színek
YGC 500GY

FISHBONE irodai szék

  1. Maximális kényelem és ergonomikus kialakítás
  2. Állítható deréktámasz, fejtámla és karfák
  3. Szinkronmechanizmus ülésdőlés funkcióval
Színek

MINŐSÉG, AMIT A HÁTA IS ÉRTÉKELNI FOG

Ön is azok közé tartozik, akik minden nap hosszú órákat töltenek a számítógép előtt? Akkor értékelni fogja a partnerét, aki támogatja Önt. A YENKEE FISHBONE irodai szék deréktámlája teljes mértékben követi az Ön hátának alakját, és így támogatja a felsőtest helyes testtartását. A FISHBONE prémium minőségű anyagokból készült, és kialakításának köszönhetően kivételes kényelmet biztosít, amikor csak ráül. Ennek köszönhetően hosszú órákon át dolgozhat anélkül, hogy hátfájást és fáradtságot tapasztalna.

SZEMÉLYRE SZABOTT KÉNYELEM MINDENKINEK

A YENKEE FISHBONE irodai szék szinkron billenő mechanizmussal rendelkezik, amely mindig a megfelelő szöget tartja a háttámla és az ülés között. A dőlés- és magasságrögzítés egyszerűen egy karral, a lengésmerevség pedig egy forgóvezérlővel szabályozható. Nem számít, hogy Ön milyen magas, vagy hogy férfi vagy nő. A Yenkee FISHBONE irodai székkel mindig kényelmesen beállíthatja a testének és gerincének legmegfelelőbb üléspozíciót.

MEGTANÍTJA, HOGYAN KELL HELYESEN ÜLNI

Az ülést fontos megtanulni. A YENKEE-nél megértjük, hogy a hosszú ideig tartó és helytelen ülőmunkától leginkább a deréktáji gerinc szenved. A helytelen ülőhelyzet elsősorban hát-, farcsont- és fejfájást okoz. Az egyedülálló kialakításnak, a 9 dupla szárnyas háttámaszból álló, állítható deréktámasznak köszönhetően elérheti testének helyes testtartását. Ezek követik a hát alakját, és 4 nyomásszintet biztosítanak, így minden irányban támogatják a gerincet és a hátizmokat. A FISHBONE irodai székkel valóban megtanul helyesen és kényelmesen ülni.

HANGSÚLYT FEKTETÜNK A MINŐSÉGRE ÉS A TARTÓSSÁGRA

Nem a helyes választással ér véget, hanem a helyes választással kezdődik. A FISHBONE irodai szék a YENKEE-től nemcsak a formatervezésével büszkélkedhet, hanem az anyagokkal is, amelyekből készült. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi anyagokból készült precíz kivitelezésre, így garantáljuk a hosszú élettartamot még a legnehezebb körülmények között is. A hálós anyag biztosítja a megfelelő légáramlást, és megakadályozza az izzadást a test érintkező részein. A robusztus ülőpárna rengeteg helyet kínál, így nem fogja feszélyezve érezni magát. Csak üljön le, és kezdjen el dolgozni.
YGC 500GY

Specifikáció:

Kárpit anyaga szövet
Ülőfelület párnázása hidegen formázott hab
Alapanyag nejlon
Görgők anyaga nejlon
Mechanizmus szinkron
Könyöktámasz 3D állítható
Gázdugattyú 4. osztály
A kerekek mérete 60 mm
A háttámla lengési szöge 90°- 135°
Ülésmagasság 48 - 56 cm
Maximális teherbírás 120 kg
A szék tömege 15.30 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés