menu
Színek
YCU 315 WH

2.0 USB A - USB C szinkronizáló és töltőkábel

  1. Univerzális használat
  2. Szilikon kialakítás
  3. Kábelrendezőt tartalmaz
Színek
A SILIC kábel gyors adatátvitelt és megbízható töltést biztosít. A 480 Mbps adatátviteli sebességgel és 15 W maximális kimeneti teljesítménnyel rendelkező USB A és USB C 2.0 kábel tökéletes társ az eszközök szinkronizálásához és töltéséhez.
Az univerzális USB A és USB C csatlakozókkal a SILIC kábel könnyen csatlakoztatható a legtöbb eszközhöz. Akár adatátvitelre, akár eszközöd töltésére van szükséged, ez a kábel készen áll arra, hogy megfeleljen az igényeidnek. Maximális 15 W-os kimeneti teljesítményével gyors és hatékony töltést biztosít.
A 1,5 méteres hosszával a SILIC kábel nagy mozgásteret és rugalmasságot biztosít. Figyelemre méltóan puha és kellemes tapintású szilikonból készült, a nagy tartósságot garantáló TPE anyaggal együtt. Ezt a kábelt úgy tervezték, hogy hosszú távú használatot és kopásállóságot biztosítson.
A szilikon a fizikai sérülésekkel, többek között a kopásokkal, ütésekkel és leejtésekkel szembeni nagyfokú ellenálló képességéről ismert. Ez az anyag megvédi a kábelt és meghosszabbítja az élettartamát, ami különösen fontos a mindennapi használat során. Kellemes tapintású és puha textúrájú. Ezáltal a kábel kezelése és használata kényelmes. Sima felülete a súrlódást is minimalizálja, és megakadályozza a kábel összegabalyodását.
A csomag tartalmaz egy kábelrendezőt és egy kábelköteget. Ezzel a praktikus kiegészítővel minden kábelt rendezetten és könnyen hozzáférhetően tarthat.
YCU 315 WH

Specifikáció:

Adatátviteli sebesség: 480Mbps 
Töltési áram:  5 V/3 A
Teljesítmény 15W
Csatlakozó: USB A 2.0 /USB C 2.0
Anyag:  Silion + TPE 
Hossz: 1,5m

Letölthető

Képek Letöltés