menu
Színek
YCU 615 WH SILIC

USB A - MFi Lightning szinkronizáló és töltő kábel

  1. Apple MFi tanúsítás
  2. Szilikon kialakítás
  3. Kábelrendezőt tartalmaz
Színek
A SILIC tanúsítvánnyal rendelkező kábel gyors adatátvitelt és megbízható töltést biztosít. Az akár 480 Mbps adatátviteli sebességgel és 12 W maximális kimeneti teljesítménnyel rendelkező USB A - MFi Lightning kábel tökéletes társ az Apple-eszközök szinkronizálásához és töltéséhez.
A SILIC kábel pontosan az, amire szükséged van Apple eszközeidhez. Az univerzális USB A és MFi Lightning csatlakozókkal ez a kábel könnyen csatlakoztatható a legtöbb eszközhöz. Akár adatátvitelre, akár készüléked töltésére van szükséged, az Apple MFi tanúsítványának köszönhetően megbízhatsz ebben a kábelben. Maximális kimeneti teljesítménye 12 W, így gyors és hatékony töltést biztosít, hogy mindig készen álljon a tevékenységekre.
Az MFi tanúsítás a "Made for iPhone/iPad/iPod" rövidítése, és az Apple által kiadott hivatalos tanúsítványra utal. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a tartozék teljes mértékben kompatibilis az Apple termékeivel. Az MFi tanúsítvány megszerzéséhez a gyártónak meg kell felelnie az Apple által meghatározott szigorú szabványoknak és normáknak, amelyek biztosítják a minőséget, a megbízhatóságot és a zökkenőmentes működést az Apple készülékeivel.
A 1,5 méteres hosszával a SILIC kábel nagy mozgásteret és rugalmasságot biztosít. Figyelemre méltóan puha és kellemes tapintású szilikonból készült, a nagy tartósságot garantáló TPE anyaggal együtt. Ezt a kábelt úgy tervezték, hogy hosszú távú használatot és kopásállóságot biztosítson.
A szilikon a fizikai sérülésekkel, többek között a kopásokkal, ütésekkel és leejtésekkel szembeni nagyfokú ellenálló képességéről ismert. Ez az anyag megvédi a kábelt és meghosszabbítja az élettartamát, ami különösen fontos a mindennapi használat során. Kellemes tapintású és puha textúrájú. Ezáltal a kábel kezelése és használata kényelmes. Sima felülete a súrlódást is minimalizálja, és megakadályozza a kábel összegabalyodását.
A csomag tartalmaz egy kábelrendezőt és egy kábelköteget. Ezzel a praktikus kiegészítővel minden kábelt rendezetten és könnyen hozzáférhetően tarthat.
YCU 615 WH SILIC

Specifikáció:

Töltési áram:  5 V/2,4 A
Teljesítmény:  12W
Csatlakozó:  USB A 2.0 /MFi Lightning 
Anyag: Silion + TPE 
Hossz: 1,5m

Letölthető

Képek Letöltés