menu
Színek
YCU 635 BK SILIC

USB C - MFi Lightning szinkronizáló és töltő kábel

  1. Apple MFi tanúsítás
  2. Szilikon kialakítás
  3. Kábelrendezőt tartalmaz
Színek
Gyors és megbízható adatátvitel SILIC tanúsítvánnyal rendelkező kábellel. Az univerzális USB C - MFi Lightning csatlakozók akár 480 Mbps adatátviteli sebességgel és 27 W maximális kimeneti teljesítménnyel ideális társ az Apple-eszközök szinkronizálásához és töltéséhez.
A SILIC kábel alkalmas az Apple készülékekhez. Univerzális USB C és MFi Lightning csatlakozóval a legtöbb eszközhöz könnyen csatlakoztatható. Az Apple MFi tanúsításnak köszönhetően könnyedén továbbíthatsz adatokat és töltheted készülékedet. A 27 W maximális kimeneti teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít, így mindig készen áll a tevékenységekre.
Az MFi tanúsítás a "Made for iPhone/iPad/iPod" rövidítése, és az Apple által kiadott hivatalos tanúsítványra utal. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a tartozék teljes mértékben kompatibilis az Apple termékeivel. Az MFi tanúsítvány megszerzéséhez a gyártónak meg kell felelnie az Apple által meghatározott szigorú szabványoknak és normáknak, amelyek biztosítják a minőséget, a megbízhatóságot és a zökkenőmentes működést az Apple készülékeivel.
A 1,5 méter hosszú SILIC kábel rengeteg mozgásteret és rugalmasságot biztosít. A puha és kellemes tapintású szilikonból és tartós TPE anyagból készült kábel nagy tartósságot, hosszú élettartamot és kopásállóságot biztosít.
A szilikon a fizikai sérülésekkel, többek között a kopásokkal, ütésekkel és leejtésekkel szembeni nagyfokú ellenálló képességéről ismert. Ez az anyag megvédi a kábelt és meghosszabbítja az élettartamát, ami különösen fontos a mindennapi használat során. Kellemes tapintású és puha textúrájú. Ezáltal a kábel kezelése és használata kényelmes. Sima felülete a súrlódást is minimalizálja, és megakadályozza a kábel összegabalyodását.
A csomag tartalmaz egy praktikus kábelrendezőt és egy húzózsinóros pántot. Ezzel a tartozékkal a kábelek mindig rendezetten és könnyen hozzáférhetően lesznek.
YCU 635 BK SILIC

Specifikáció:

Töltési áram: 9V / 3A 
Teljesítmény: 27W 
Csatlakozó: USB C /MFi Lightning 
Anyag: Silion + TPE
Hossz: 1,5m

Letölthető

Képek Letöltés