menu
Színek
YCU C115 BK

2.0 USB C - USB C szinkronizáló és töltőkábel

  1. Univerzális használat
  2. Szilikon kialakítás
  3. Kábelrendezőt tartalmaz
Színek
Az USB C - USB C 2.0 csatlakozóval ellátott SILIC kábel optimális megoldás készülékei szinkronizálásához és töltéséhez. A 480 Mbps adatátviteli sebességgel és akár 60 W maximális kimeneti teljesítménnyel ez a kábel kivételes megbízhatóságot és teljesítményt biztosít.
Az univerzális USB-C csatlakozók lehetővé teszik az eszközök széles köréhez való egyszerű csatlakoztatást. Akár adatátvitelre, akár készülékének töltésére van szüksége, SILIC kábelünket úgy terveztük, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek is. Az akár 60W maximális kimeneti teljesítménynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan töltheti eszközeit, felesleges késedelmek nélkül.
A 1,5 méteres hosszúságával a SILIC kábel bőséges mozgásteret és rugalmasságot biztosít. A puha és kellemes textúrájú, speciális szilikon anyagból készült kábel maximális kényelmet biztosít a kezelés és a használat során. Ezenkívül a sima felület minimalizálja a súrlódást, és megakadályozza a kábel összegabalyodását.
A szilikon anyag híres a fizikai sérülésekkel, például kopásokkal, ütődésekkel és leejtésekkel szembeni nagyfokú ellenálló képességéről. Ez védelmet nyújt a kábelnek, és meghosszabbítja az élettartamát, ami a mindennapi használat során kulcsfontosságú. Kellemes tapintása és puha textúrája kényelmet biztosít a kábel kezelése és használata során. A szilikon anyag sima felülete minimalizálja a súrlódást és megakadályozza a kábel összegabalyodását.
A SILIC kábel megvásárlásakor egy praktikus kábelrendezőt és egy húzózsinórt is kap. Ezek a kiegészítők segítenek rendezetten és könnyen hozzáférhetően tartani a kábeleket, hozzájárulva a munkaterület rendezettségéhez és szervezettségéhez.
YCU C115 BK

Specifikáció:

Adatátviteli sebesség: 480Mbps 
Töltési áram: 20 V/3 A
Teljesítmény: 60W
Csatlakozó: USB C 2.0 /USB C 2.0
Anyag: Silion + TPE 
Hossz: 1,5m

Letölthető

Képek Letöltés