menu
Színek
YCU 611 GD

Adat- és töltő kábel - Lightning

  1. Prémium minőség
  2. Fémből készült csatlakozók
  3. Erős, 1m hosszúságú fonott kábel
Színek

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználó számára.  
 

Lightning csatlakozó

Az Apple az iPhone készülékeknél 2012-ben vezette be az új csatlakozófejet. A 8 tűs csatlakozót úgy tervezték, hogy az elődjéhez képest hatékonyabb és tartósabb legyen.  

MFI – Made for Iphone

Az Apple csak olyan kiegészítők használatát javasolja, amelyeket az Apple tanúsított, illetve amelyek az MFi emblémával vannak ellátva, ezek a termékek teljes mértékben megfelelnek a az Apple által jóváhagyott licencnek.
 

Szövet borítás a tartósság érdekében

Egy nagy szilárdságú erős szövet borítású kábel. Nagy tisztaságú, oxigénmentes tiszta rézhuzalos kialakítás, kis ellenállás és nagy vezetőképesség jellemzi. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha stabil adatátviteli sebességet szereted.
YCU 611 GD

Specifikáció:

Kábel típus:  töltő-, és adatkábel 
Csatlakozó:  USB 2.0 
Csatlakozó:  Lightning
Csatlakozó anyaga:  alumínium csatlakozók 
Kábel borítás: erős textil
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 2.4 A
Hosszúság: 1,0 méter
 Szín: arany
   
Egyéb:  
  MFI tanúsítvány

Letölthető

Képek Letöltés