menu
Színek
YCU 612 BK

Adat- és töltő kábel - Lightning

  1. Prémium minőség
  2. Fémből készült csatlakozók
  3. Erős, 2 m hosszú fonott kábel
Színek

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  
 

Lightning csatlakozó

Az Apple az iPhone készülékeknél 2012-ben vezette be az új csatlakozófejet. A 8 tűs csatlakozót úgy tervezték, hogy az elődjéhez képest hatékonyabb és tartósabb legyen.  

MFI – Made for Iphone

Az Apple csak olyan kiegészítők használatát javasolja, amelyeket az Apple tanúsított, illetve amelyek az MFi emblémával vannak ellátva, ezek a termékek teljes mértékben megfelelnek az Apple által jóváhagyott licencnek.
 

Szövet borítás a tartósság érdekében

Egy nagy szilárdságú erős szövet borítású kábel. Nagy tisztaságú, oxigénmentes tiszta rézhuzalos kialakítás, kis ellenállás és nagy vezetőképesség jellemzi. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha a stabil adatátviteli sebességet szereted.
YCU 612 BK

Specifikáció:

Kábel típus:  töltő-, és adatkábel 
1. csatlakozó:  USB 2.0 
2. csatlakozó:  Lightning
Csatlakozó anyaga:  alumínium 
Kábel borítás: erős szövet
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 2.4 A
Hosszúság: 2,0 méter
 Szín: fekete
   
Egyéb:  
  MFI tanúsítvány

Letölthető

Képek Letöltés